Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – U

ut på tur aldri sur

tross værgudenes vrede med sol og regn om hverandre ble det alt i alt en fin tur i dag sammen med Kjell Gunnar… Vi parkerte p åtjønnstua i 13 tia å la i vei til post 40 og lot så klokka styre i fra post til post om hvor mye/mange poster vi rakk over samt muligheter for neste utflukt… ting blir til under veis er akkurat passe måte for meg, da en ikke vet fra tur til tur hvor mye energi en har å ta av i forhold til turn lader opp påny… jeg lader i hvertfall mye energi på dette uansett vær…

Ukesposten på Tjønnstua

Ser det er få som har registrert seg på ukesposten. Da det er tidlig i sesongen og de fleste ikke har kommet skikkelig i gang ennå, lar vi den stå ute frem til kveldsposten 14.6. Det kommer også en ny nettløsning fra ca. starten av juni, og der tenkte vi å legge inn den ordinære tur-o en. Da gir vi samtidig evt. nye deltagere noen dager til å få tatt ukesposten.