Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Web-annonse i Fosna-Folket

Vi prøver å annonsere vårt nettopplegg i Fosna-Folket for om mulig å nå flere som kan tenke seg å prøve tur-orientering.
Vi kommer til å ordne flere kortere løyper i år, både i Botngård, Tjønnstua, Litj-Gjølga, Yrjarhytta, Sandnes og Fagerenget. Dette er løyper som er beregnet på såvel lokalbefolkning som hytteturister. En kjempefin aktivitet for å gjøre seg litt kjent i kommunen og nærmiljøet.
Prøv en liten tur så får du se. God tur.

Nye turer tilgjengelig

Da er det satt ut ei lett løype ved Yrjarhytta. Godt egnet til skitur foreløpig, men kan også godt tas til fots i påska og utover våren.
Løype/tur for de mer erfarne og skiglade er satt ut og klar til palmesøndag fra Litj-Gjølga og rundt Vardeheia. Kjempefine skiforhold i påska, og muligheter for gåturer utover våren.

Minikart på ski-tur-o

På grunn av problemer med adminbasen ble kartet i miniformat. Nå skal kartet være oppdatert i leselig størrelse.
Gikk forøvrig løypa selv med familien i dag, og fant ut at denne må være super for barnefamilier mellom bålkos og grilling.

Ny tur-o sesong 2013

Vi starter tur-o sesongen tidlig i år. Allerede fra vinterferien har vi satt ut løype ved Tjønnstua. Oversiktskartet angir dessverre Høybakken som startsted, men dette er feil(arbeider med saken). Dette er spesielt beregnet for ski-orientering, men ved skare eller barmark er det mulig å nå postene til fots også. Du kan kjøpe kart og klippekort på nettet, og så er det bare å sette i gang å sanke poeng.