Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Tur-o 2014 - innspurt

Det nærmer seg slutten av sesongen for tur-o 2014. De fleste turer/løyper gikk ut 10.11.14, mens Foto-o og Helseløypene i Botngård sentrum står ut året. Løypa på Yrjarhytta står ute til 16.11.14.
Er det noen som gjerne skulle ha tatt noen poster til før vi tar inn så meld fra til administrator pr mail, sms eller tlf snarest så kan vi la noen poster stå litt lengre.
Det er fortsatt fine forhold for å gå tur i marka !!

Innspurt på tur-o sesongen 2014

Postene står fortsatt ute til midten av november, og helsepostene ut året. Det er nå kjempefint å ferdes i marka. Elgjegerne bør nå ha utløst den største spenningen og vite at de ikke har tildelt tur-o deltakere på kvoten.

Bålposten

Bålposten avsluttet årets sosiale bit av tur-o-en.
Været så dårlig ut fra starten av dagen, men det ble tidvis svært fint å være ute. Flere tok turen innom posten, og det ble mang en trivelig prat. Vi kokte bålkaffe, grillet pølser, pinnebrød og marshmallows. Mange benyttet anledningen til å ta poster i nærheten, mens alle på toppen av lista sikret de siste poengene for fortsatt å holde plassen. Posten blir stående noen dager til for de som slettes ikke hadde anledning denne dagen.

Friluftsdagen ved Gjølgalia 14.9.

Med flott høstvær ble det et kjempefint arrangement på Friluftsdagen ved Gjølgalia. Mellom 50 og 60 store og små deltok på O-gruppas foto-orientering og tur-o løype. Vi satte ut 2 nye poster for tur-o karusellen, slik at det ble mulighet for nye poster og poeng for de som hadde tatt alle allerede. Disse postene vil bli stående ute resten av sesongen slik at det er mulig å få med disse om en uheldigvis ikke hadde anledning søndag. Postene K3 og K4 blir lagt ut som gratiskart på Gjølgalia, sammen med Bålposten og 4 poster til på samme kart.

Bålpost ved Rauhammartjønna 21.9.14

Husk bålposten ved Indre Rauhammartjønna søndag 21. sept. 14 kl. 12-17. Kart med postplasseringa B er lagt ut som egen gratis tur, Postplukk Gjølgalia, sammen med post O03-O04-O05- K2-K3 og K4 på samme kart slik at flest mulig kan finne frem til en fredelig plett ikke mange metrene fra hovedveien. Parker ved Svartvassbakken der det er best plass, og gå retning nørdøst. Etter hvert vil du forhåpentligvis se og kjenne bålrøyken. Det blir anledning til å grille pølser og å smake på bålkaffen.

Aktivitet og statistikk tur-o 2014

Må bare si det har vært en imponerende aktivitet i tur-o miljøet etter sommerferien. Plutselig har vi økt med ca. 50 deltakere på nett. Dette skyldes at skolen og noen bedrifter har gitt sine ansatte tilbud om tur-o som helsetiltak. Håper alle koser seg i det fine terrenget og at vi får med stadig flere bedrifter og enkeltpersoner:-) Ut fra statistikken er Bjugn IL nå på 31. plass av 111 i landet, bare ca. 70 klipp bak trønderskeTrollelg på 28. plass. Wing og Freidig fra Trondheim er vel uslåelig for oss, men en trøndersk tredjeplass hadde vært bra. Stå på folkens, og registrer dere alle som kjøper kart i butikkene også !!!

FRILUFTSDAG MED ORIENTERING

Stor dag på Gjølgalia søndag 14.9. KL. 1100-1500 med mange aktiviteter. Det blir blant annet foto-orientering, og det blir noen nye poster som vi gir poeng på i tur-o en. Disse postene blir stående ute noen dager slik at flest mulig kan få med seg naturopplevelsen og poengene:-)

Kveldsposten Gammelgårdsneset

Flere var innom kveldsposten torsdag 28. august ut fra registreringene, og det ble en alldeles nydelig kveld. Det var sol, blikkstille på vannet og opp mot 20 grader. Noen benyttet seg også av båtskyss til bergmaleriene og Bjøinnstokken.

Kveldspost K 2 ved Gammelgårdsneset

Husk kveldsposten ved Gammelgårdsneset torsdag 28. august på Gjølgaliakartet. Parkeringsplass v/Svartvatnet. Posten vil stå ute fra ca. kl. 12 til kl. 22. Her skal vi prøve å få til en båttur for den som ønsker det til bergmaleriene i Almfjellet og Bjøinnstokken i tidsrommet ca. kl. 17 og utover. Er det mange som vil være med, kan det bli flere turer. Dersom du er helt forhindret fra å møte opp denne dagen, kan du besøke den senere, men send da en mms eller mail til administrator slik at vi ser at du har vært der.
Vel møtt !

BEDRIFTS ORIENTERING

BEDRIFTS-ORIENTERING (til bedriftsledere og ansatte)

Bjugn IL gir nå bedrifter i Bjugn og Ørland tilbud om å kjøpe våre turorienteringsløyper samlet for en meget rimelig penge. Turorientering gir overskudd både for ansatte og bedriften. Det gir trening til både hjerte og hjerne. Det kan gi økt produktivitet og mindre sykefravær, samtidig som det kan knyttes relasjoner mellom de ansatte, mellom avdelinger og mellom bedrifter. La det bli en liten sunn konkurranse, og tilby dine ansatte et HMS-tilbud av de sjeldne. Ta kontakt pr. e-post(aarodsjo@live.no) eller tlf. 48161902 så får dere tilgang til turene/løypene. Vi kan også hjelpe dere med tips for å komme i gang.