Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Kveldsposten Gammelgårdsneset

Flere var innom kveldsposten torsdag 28. august ut fra registreringene, og det ble en alldeles nydelig kveld. Det var sol, blikkstille på vannet og opp mot 20 grader. Noen benyttet seg også av båtskyss til bergmaleriene og Bjøinnstokken.

Kveldspost K 2 ved Gammelgårdsneset

Husk kveldsposten ved Gammelgårdsneset torsdag 28. august på Gjølgaliakartet. Parkeringsplass v/Svartvatnet. Posten vil stå ute fra ca. kl. 12 til kl. 22. Her skal vi prøve å få til en båttur for den som ønsker det til bergmaleriene i Almfjellet og Bjøinnstokken i tidsrommet ca. kl. 17 og utover. Er det mange som vil være med, kan det bli flere turer. Dersom du er helt forhindret fra å møte opp denne dagen, kan du besøke den senere, men send da en mms eller mail til administrator slik at vi ser at du har vært der.
Vel møtt !

BEDRIFTS ORIENTERING

BEDRIFTS-ORIENTERING (til bedriftsledere og ansatte)

Bjugn IL gir nå bedrifter i Bjugn og Ørland tilbud om å kjøpe våre turorienteringsløyper samlet for en meget rimelig penge. Turorientering gir overskudd både for ansatte og bedriften. Det gir trening til både hjerte og hjerne. Det kan gi økt produktivitet og mindre sykefravær, samtidig som det kan knyttes relasjoner mellom de ansatte, mellom avdelinger og mellom bedrifter. La det bli en liten sunn konkurranse, og tilby dine ansatte et HMS-tilbud av de sjeldne. Ta kontakt pr. e-post(aarodsjo@live.no) eller tlf. 48161902 så får dere tilgang til turene/løypene. Vi kan også hjelpe dere med tips for å komme i gang.

Foto-orientering og blå løype på Eide

Da er det satt ut to nye løyper. Foto-orientering i Botngård sentrum og ei blå løype ved Eide-Kalvå.
Foto-orienteringa er foreløpig bare å få kjøpt på nettet, men vil etter pinse bli å få kjøpt på våre utsalgssteder.
God tur og god pinse, og husk Ukesposten på Blankheiakartet.

Ukespost U på Blankheia

Husk ukesposten på Blankheia fra 4.-15. juni.
En fin gåtur på knapt 4 km mesteparten på fin grusvei/sti. Anbefales å gå fra parkerignsplassen nedenfor Storliklumpen og innover til Rotbakktjønna og videre sti derfra mot posten.

Blå tur på Sandnes- Vallersund

post 4 blei av den utfordrende sorten, så meg blind på ikke eksisterende detaljer på kartet i forhold til de eksisterende – selv enkle poster kan en bli utfordret av…. det blei en vell 4 timers tur i knallgodt vær…

Ny grønnløype ved Yrjarhytta

Ny grønn/gratisløype klar ved Yrjarhytta. Lett løype for både store og små, og kort vei fra Brekstad. Last ned kartet og start opp i finværet i langhelga.
Gir det mersmak er det bare å fortsette med de andre grønnløypene ved Vellet i Botngård, Litj-Gjølga og Tjønnstua.