Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Gjølgalia-turen

Bomma litt på post O09 på turorienteringen på Gjølgalia i Bjugn, men fikk denne utsikten som trøst. Belønning!

Bilder fra kveldsposten ved Rauhammartjønna

10-15 personer tok turen innom kveldsposten ved Ytre Rauhammartjønna onsdag ettermiddag. Noen hadde nok vært innom tidligere på dagen og fått meg seg posten og poengene. Posten lå idyllisk til, og været ble helt fantastisk. De fremmøtte fikk servert saft med kjeks og frukt. Neste “sosialpost” blir ukesposten på Blankheia fra 4.-15.6 Pinsa. Parkering Høybakken-Kongsvoll eller starten på Torv vein.

Ny blåløype Botngård Øst

Har lagt ut ei løype med 10 poster øst for Botngård Vel samfunnshus, mot Tjønnstua.
Postene er i kategori blå hvis du følger ledelinjer og anbefalinger i teksten til turen.
Kort avstand fra Botngård sentrum, en fin kveldstur.

Kveldspost K 1 ved Rauhammertjønna/Oksbåsen

Det nærmer seg tid for første kveldspost K 1. Onsdag 21. mai kl. 12-22 . Posten er plassert på kartet over Tjønnstua Øst ved Ytre Rauhammertjønna. For den som ikke har kjøpt kartet, er det å parkere på Svartvassbakken og gå ca. 500 m rett nord.

Den som er uerfaren med tur-orientering kan komme og få en enkel innføring/tips for å komme i gang. Lær om orientering ca. kl. 17 og utover.

Nye grønne løyper-gratis

Da har vi satt ut to nye løyper til å prøve seg på. Begge er grønne, letteste kategori, og begge er gratisløyper. Har lagt postene litt unna stien, slik at det skal bli litt leting, men ikke umulig hvis du følger med på kartet. Snu kartet rett etter terrenget, nord mot nord. Bruk om nødvendig kompass til å orientere kartet.

Ordinær tur-o Bjugn

Da er den ordinære tur-o en med 45 poster satt ut. Her er det litt for enhver smak. Mange fine turmuligheter og noen utfordringer slik at en kan bli svett. Les gjerne teksten knyttet til de forskjellige løypene, så kan det hende at du får flere ting enn bare postene å kikke etter underveis. Sjekk også når kveldsposter, ukespost og bålpost står ute. Det finner du i skrivet under Bjugn IL, og også under hver løype som har sosialpost. God tur :-)

Nye tur-o løyper til påske

Hei folkens! Da har vi satt ut noen tur-o løyper så dere kan prøve dere på allerede i påsken. Det er 1 grønn, 2 blåe og 2 røde løyper. Her skulle det være litt å prøve seg på fra den helt uerfarne til den som har orientert en del før. Er løypene for lett eller for vanskelig, ja så ta det som en fin tur i interessant terreng som du kanskje ikke har gått i før. God tur og god påske :-)
Vi kommer tilbake i mai med ordinær tur-o, foto-o og flere løyper med forskjellig vanskelighetsgrad. Flere gratisløyper for å øve på kommer.

Fint tur-o vær

Søndag 23.3. ble det skitur på Vardeheia. Litt dårlig med snø, men fine forhold og finne tur-o poster. En liten rast i vårsola i Olavsbu, deretter opp på Vardeheia for å sanke 9 poeng.