Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – B

Bålposten

Bålposten avsluttet årets sosiale bit av tur-o-en.
Været så dårlig ut fra starten av dagen, men det ble tidvis svært fint å være ute. Flere tok turen innom posten, og det ble mang en trivelig prat. Vi kokte bålkaffe, grillet pølser, pinnebrød og marshmallows. Mange benyttet anledningen til å ta poster i nærheten, mens alle på toppen av lista sikret de siste poengene for fortsatt å holde plassen. Posten blir stående noen dager til for de som slettes ikke hadde anledning denne dagen.

Bålpost ved Rauhammartjønna 21.9.14

Husk bålposten ved Indre Rauhammartjønna søndag 21. sept. 14 kl. 12-17. Kart med postplasseringa B er lagt ut som egen gratis tur, Postplukk Gjølgalia, sammen med post O03-O04-O05- K2-K3 og K4 på samme kart slik at flest mulig kan finne frem til en fredelig plett ikke mange metrene fra hovedveien. Parker ved Svartvassbakken der det er best plass, og gå retning nørdøst. Etter hvert vil du forhåpentligvis se og kjenne bålrøyken. Det blir anledning til å grille pølser og å smake på bålkaffen.