Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Bålpost ved Damtjønna søndag 20.9.15 kl. 12-17

Søndag 20. september kl. 1200-1700 er det tur-orientering med bålpost ved Damtjønna i Hegvikmarka. Dette er en sosial post i den ordinære tur-orienteringa. Posten blir stående ute bare denne dagen, og de som vil ha med poengene fra Bålposten, må møte opp da.
Vi legger også opp ei lett løype på 4-5 poster, samt et par av tur-o postene rundt Damtjønna denne dagen, slik at de som møter opp, og ikke har vært med før, skal få prøve orientering. Dere kan få enkel instruksjon i orientering slik at dere kommer i gang. Hvis været tillater det, vil vi tenne et lite bål slik at vi får grillet pølser. Vi prøver å få til bålkaffe, saft, kjeks og noe frukt. Det hele vil være gratis.
Ta med barna og grillpinne og møt opp til en trivelig stund ute i marka. Det er ikke mer enn 3 km fra busskuret ved Vollan(Eidsvatnet). Følg Lønsetveien og skiløypetraséen forbi Rotbakktjønna og frem til Damtjønna. Bilde av kart og forslag til vei/sti frem til Damtjønna finner du på vår facebookside; Tur-orientring Bjugn IL. Vel møtt !!!