Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Bålpost ved Damtjønna

Til tross for noen regnbyger av og til, ble det en kjempetrivelig dag ved Damtjønna søndag. Bålet brant fra start til slutt, og varmet både kaffe, pølser og folk. En del fikk også prøvd seg på o-løypa vi hadde satt ut i anledning dagen. Med elektronisk tidtaking, “langt” inni marka, fikk vi også lokket frem konkurranseinstinktet til de som deltok. Ca 20 personer møtte opp og fikk “sett/hilst på” hverandre, og diskutert løyper og poster med noen av de som vi ellers bare ser navnene til på poengoversikten. Som arrangør gir det inspirasjon i fortsettelsen, og det er nyttig å få både ris og ros om kart, løyper og poster.
Det er fortsatt plass til mye mer folk ute i marka, og husk at postene/løypene står ute til midten av november, så det er bare å komme seg ut. Elgjakta starter den 25. september, og vi anbefaler at du ikke går i de tette skogområdene da. Men, vi har både sykkelløyper, fjernposter og mange poster i åpent terreng som du kan ta de første jaktdagene til de første elgene har falt og jaktnervene har roet seg litt. God tur!!