Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Årets tur-o arrangør 2015

Lørdag 21.11. deltok jeg på tur-orienterings-seminar på Gardermoen. Et interessant seminar der landets tur-o arrangører deltok og utvekslet erfaringer omkring temaet tur-orientering. Her var det mange gode tips å ta med seg fra mange erfarne både tur-o arrangører og landets tur-o konge med over 3200 postklipp hittil i år.
Det var med glede, og en smule stolthet, jeg på vegne av Bjugn IL O-gruppa kunne motta utmerkelsen “Årets tur-o arrangør 2015”. Vi er en liten klubb, med forholdsvis små ressurser, som etter Norsk orientering sitt syn, har hatt det beste tur-o tilbudet i 2015. Og vi har hatt brukere !! En stor takk til dere brukere som har registrert dere, og dermed synliggjort at det er interesse for vårt opplegg.
En slik utmerkelse er med på å motivere til fortsettelse. Men fremfor alt er det dere brukere som betyr noe og motiverer oss til fortsettelsen. At dere bruker tid på å oppsøke de unike stedene som ikke alltid ligger på og langs hovedveiene, og gjerne forteller om opplevelsene til venner. Gi oss ris og ros, og vær med på å skape et interessant tilbud også i 2016.
Vi har en storslått natur like utenfor stuedøra, og det viser seg at “sola skinner like så gjerne på våre små perler som på de stores” :-)