Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Sykkel tur-o Ørland og Bjugn Østre

Løypene for sykkel-tur-o er nå lagt ut på nettet. For å få alle postene på ett oversiktskart, er det noe utydelig. Det viser hvor i lendet postene ligger. Det er derfor skrevet nærmere forslag til veibeskrivelse for hver post/sted på infoen om turene.
Turen/e på Ørland er stort sett i flatt terreng, mens turene i Østre Bjugn er i mer kupert og røft terreng.

Ordinær tur-o 2015 er klar

Vi har nå satt ut alle poster på den ordinære tur-o for 2015. Den består av 3 løyper/kart med tilsammen 41 ordinære poster + 4 sosialposter.
Postene er fordelt på Gjølgalia, Blankheia og Tjønnstua øst. Det er samme områder som i fjor, men med litt utvidet terreng både på Tjønnstuakartet og Blankheia.
Det er nå frem mot sommeren den fineste tida for turer i marka.
Har du tanker om å ta flere løyper, kan det begynne å lønne seg å kjøpe totalpakke. Se info på startsida.

Tur-orientering i påska

Vi har nå lagt ut 5 løyper som er klar for påskebesøk. Det er to gratisløyper, lette, Yrjarhytta og Stirunden ved Botngård Vel. Ellers har vi ei grønn løype på Tjønnstua, med 9 poster, blå løype på Sandnes(Vallersund) med 7 poster. Og sist men ikke minst, ski-tur-o runden som er en/eller flere kjempefine turer i påska. Den har 9 poster som fordeler seg på skiløypetraséen øst for Tjønnstua, over Svartvassbakken-Murudalen- Vardeheia via Olavsbu og ned forbi Blankheia vest for Søtvikvatnet.

Tur-o 2015

Da er vi i gang med tur-o sesongen 2015. I år er det friluftslivets år, og vi håper mange kommer seg ut i naturen.
Vi har lagt ut grønn(enkel) løype ved Tjønnstua, samt at vi holder på å legge ut noen poster/løype i tilknytning til Bjugn Idrettslags skiløypetraséer fra Tjønnstua-Svartvatnet og mot Vardeheia(Kammen)-Blankheia.