Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – B

Bålpost ved Damtjønna

Til tross for noen regnbyger av og til, ble det en kjempetrivelig dag ved Damtjønna søndag. Bålet brant fra start til slutt, og varmet både kaffe, pølser og folk. En del fikk også prøvd seg på o-løypa vi hadde satt ut i anledning dagen. Med elektronisk tidtaking, “langt” inni marka, fikk vi også lokket frem konkurranseinstinktet til de som deltok. Ca 20 personer møtte opp og fikk “sett/hilst på” hverandre, og diskutert løyper og poster med noen av de som vi ellers bare ser navnene til på poengoversikten. Som arrangør gir det inspirasjon i fortsettelsen, og det er nyttig å få både ris og ros om kart, løyper og poster.
Det er fortsatt plass til mye mer folk ute i marka, og husk at postene/løypene står ute til midten av november, så det er bare å komme seg ut. Elgjakta starter den 25. september, og vi anbefaler at du ikke går i de tette skogområdene da. Men, vi har både sykkelløyper, fjernposter og mange poster i åpent terreng som du kan ta de første jaktdagene til de første elgene har falt og jaktnervene har roet seg litt. God tur!!

Bålpost ved Damtjønna søndag 20.9.15 kl. 12-17

Søndag 20. september kl. 1200-1700 er det tur-orientering med bålpost ved Damtjønna i Hegvikmarka. Dette er en sosial post i den ordinære tur-orienteringa. Posten blir stående ute bare denne dagen, og de som vil ha med poengene fra Bålposten, må møte opp da.
Vi legger også opp ei lett løype på 4-5 poster, samt et par av tur-o postene rundt Damtjønna denne dagen, slik at de som møter opp, og ikke har vært med før, skal få prøve orientering. Dere kan få enkel instruksjon i orientering slik at dere kommer i gang. Hvis været tillater det, vil vi tenne et lite bål slik at vi får grillet pølser. Vi prøver å få til bålkaffe, saft, kjeks og noe frukt. Det hele vil være gratis.
Ta med barna og grillpinne og møt opp til en trivelig stund ute i marka. Det er ikke mer enn 3 km fra busskuret ved Vollan(Eidsvatnet). Følg Lønsetveien og skiløypetraséen forbi Rotbakktjønna og frem til Damtjønna. Bilde av kart og forslag til vei/sti frem til Damtjønna finner du på vår facebookside; Tur-orientring Bjugn IL. Vel møtt !!!