Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – K2

Kveldspost K2

Kveldsposten er satt ut og kan besøkes. Har sjekket værmeldingen, og det ser ut til at det blir lite sosialt vær i dag. Det bedrer seg trolig mot helga, og vi lar derfor kveldsposten stå ute til og med søndag.

Kveldspost K 2 Torsdag 27.8.15

Husk kveldsposten torsdag 27.8.15. Det er best å gå opp skogsveien sørvest for posten. Det er også lett å finne post 21 og 23 ved å gå opp denne skogsveien/stien. Det er muligheter for parkering ved skogsveien, og på høyre side av veien noen meter forbi skogsveien.

Høstsesong tur-orientering

Da er høsten i anmarsj, og innspurten på tur-o sesongen. Høsten er en fin tid for orientering da insektene begynner å roe seg. Postene står ute til midten av november, men det er lurt å ta noen løyper nå før storviltjakta starter 25. sept. Spesielt Lysøysundet, Gjølgalia, Blankheia og Botngård øst der det er en del skog og uoversiktlig. Vi minner også om kveldsposten K2 27. aug kl. 12-21. Den er på Blankheiakartet, vest for Søtvikvatnet. Posten ble glemt å føre på, men er nå på plass på ny pdf-fil på nett. Ligger på kolle.