Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – K 1

K1 Kammen

Ble da litt besøk på kveldsposten på Kammen i kveld til tross for RBK-kamp. Lite visste vi om denne kampen da datoen ble satt i vår. Det ble en flott kveld ute, og til dere som prioriterte kamp, så lar vi posten på Kammen stå fredag kveld også

Kveldspost K1 og K2 25.08.16 kl.00-20

Husk kveldspost K1 på Kammen/Åsheim torsdag 25.8.16 til kl. 20. Kveldsposten sør for Tjønnstua K2 blir også stående ute torsdag i og med at det ble bytte/flytting av kveldsposten i vår. Begge postene er nå satt ut, så den som vil tidlig ut på tur i morgen tidlig, finner dem allerede da. Parkering ved Tjønnstua for K2. Se kart til posten på FB-melding 28.4.16 om du ikke har kartet, men likevel vil ta deg en tur. Postene 1-5 blir ikke satt ut.
Anbefalt parkering ved Svartvatnet for K1.

Tur-orientering høsten 2016

Mesteparten av “den varme sommeren” er trolig over, og dermed også innsektplagene.
Høsten er en av de fineste årstidene for tur-orientering, så nå er det bare å begi seg ut i naturen igjen. Selv om arbeid, skoler, lag- og foreningsarbeid starter for fullt igjen, er det mye frisk energi og overskudd å hente på turer i naturen. Postene blir stående ute til midten av november, noen ut året. Er du interessert i poeng/trekning er det fortsatt god tid om du starter nå. Det kan imidlertid være lurt å besøke poster i tett skogsterreng, Solem, Svartvatnet-Kammen-Søtvika-Fagerenget-Olden før den store elgjakta starter 25. september. Gjem heller sykkelturer, lysløyper, tettstedsvandringer og fjernposter til den tida, eller vent til de første jaktdagene og jaktnervene er unnagjort/lagt seg. For de som “høster” poeng/klipp, er det kveldspost på Åsheim/Kammen og sør for Tjønnstua torsdag 25.8. kl. 12-20. Begge postene blir ute denne dagen, som i vår(se FB 28.4). Det blir Friluftsdag ved Gjølgalia 4.9. kl. 11-15 der vi setter opp løyper for nybegynnere og 4 nye poster for tur-orienteringa.
Husk at det er 30 klipp(postbesøk) for å delta i Norsk Orienterings trekning om weekend hotellopphold i Norden. Det er morsomt å se hvor ivrig våre “faste travere” er, og likeledes at mange nye har “oppdaget” turorienteringa og tar opp poengkampen. Gledelig og interessant er det også at flere fra fylkes- og landstoppen(poeng) har besøkt våre løyper.
Husk å registrere barnas deltakelse også. Det er mulig for en å registrere for hele familien(Mine grupper) Barna kan få merker gratis. Ha en flott orienteringshøst.

Kveldspost K1 endret 28.4.16

Kveldspost torsdag 28. april flyttes!! Har vært på en liten befaring i området Kammen i dag, og der var ikke våren kommet ennå. 10-15 cm nysnø, og noe gammelsnø under denne igjen enkelte steder. Det gjør ikke turen så trivelig som vi hadde håpet på i dette flotte området. Vi har derfor bestemt at vi tar kveldspost(K 2) sør for Tjønnstua som første kveldspost den 28.4. i stedet, så får vi ta kveldspost på Kammen til høsten. Til de som har satt opp/endret alle sine planer for å få med seg kveldsposten på Kammen(og til de som har kjøpt kart og ikke får med seg endringa), vil vi også sette opp kveldsposten på Kammen i samme tidsrom. Slik gjør vi også med posten på Tjønnsstua til høsten, og dermed får alle dobbel mulighet til å få med begge postene(blir poeng bare en gang på hver da). Ellers minner vi om at vi starter kurs i orientering med tanke på å komme i gang med turorienteringa, i kjelleren Botngård Vel onsdager kl. 18. Lørdag 30.4 kl. 11-14 vil vi ha åpning av o-sesongen ved Paviljongen(båten) vis á vis Best bensinstasjon. Her kan du få lett instruksjon, kjøp av turer, og det blir noen enkle løyper i nærområdet. Den som vil kan få med tidtaking, og det blir egen løype for handicappede.