Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – K 2

Kveldspost K1 og K2 25.08.16 kl.00-20

Husk kveldspost K1 på Kammen/Åsheim torsdag 25.8.16 til kl. 20. Kveldsposten sør for Tjønnstua K2 blir også stående ute torsdag i og med at det ble bytte/flytting av kveldsposten i vår. Begge postene er nå satt ut, så den som vil tidlig ut på tur i morgen tidlig, finner dem allerede da. Parkering ved Tjønnstua for K2. Se kart til posten på FB-melding 28.4.16 om du ikke har kartet, men likevel vil ta deg en tur. Postene 1-5 blir ikke satt ut.
Anbefalt parkering ved Svartvatnet for K1.

Tur-orientering høsten 2016

Mesteparten av “den varme sommeren” er trolig over, og dermed også innsektplagene.
Høsten er en av de fineste årstidene for tur-orientering, så nå er det bare å begi seg ut i naturen igjen. Selv om arbeid, skoler, lag- og foreningsarbeid starter for fullt igjen, er det mye frisk energi og overskudd å hente på turer i naturen. Postene blir stående ute til midten av november, noen ut året. Er du interessert i poeng/trekning er det fortsatt god tid om du starter nå. Det kan imidlertid være lurt å besøke poster i tett skogsterreng, Solem, Svartvatnet-Kammen-Søtvika-Fagerenget-Olden før den store elgjakta starter 25. september. Gjem heller sykkelturer, lysløyper, tettstedsvandringer og fjernposter til den tida, eller vent til de første jaktdagene og jaktnervene er unnagjort/lagt seg. For de som “høster” poeng/klipp, er det kveldspost på Åsheim/Kammen og sør for Tjønnstua torsdag 25.8. kl. 12-20. Begge postene blir ute denne dagen, som i vår(se FB 28.4). Det blir Friluftsdag ved Gjølgalia 4.9. kl. 11-15 der vi setter opp løyper for nybegynnere og 4 nye poster for tur-orienteringa.
Husk at det er 30 klipp(postbesøk) for å delta i Norsk Orienterings trekning om weekend hotellopphold i Norden. Det er morsomt å se hvor ivrig våre “faste travere” er, og likeledes at mange nye har “oppdaget” turorienteringa og tar opp poengkampen. Gledelig og interessant er det også at flere fra fylkes- og landstoppen(poeng) har besøkt våre løyper.
Husk å registrere barnas deltakelse også. Det er mulig for en å registrere for hele familien(Mine grupper) Barna kan få merker gratis. Ha en flott orienteringshøst.

Kveldspost ved Tjønnstua

Ble fint vær på kveldsposten K2 i dag. Det er tidlig i sesongen, og mange har ikke kommet helt i gang med turene ennå. Til tross for det har 10-15 personer har vært innom. De fleste benyttet anledningen til å besøke flere o-poster i nærheten når de først var i området, og o-løypa vi hadde lagt ut ble da overflødig. I og med at K1 og K2 ble byttet om pga snøforholdene på Kammen, blir det nye muligheter på begge postene 25.8.