Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – B

Bålposten

Det ble god oppslutning om bålposten. Bortimot 30 var innom i løpet av dagen. Alle storkoste seg i sommervarmen. Det ble både bålkaffe og pølsegrilling, mye prat om årets turer og hvor neste års poster kom til å ligge. Barna fant på aktiviteter og lekte seg godt sammen. I og med at dette var siste post som ble satt ut, var det muligheter for å få full poengscore i dag. Karen hadde vært tidlig opp i dag og tatt flere poster, og kl 12 var hun klar for å logge inn siste post for å bli årets tur-o dronning! For alle dere andre, som ikke rakk å bli først til å besøke alle postene, kan dere trøste dere med at dere fortsatt kan nyte fine høstdager i naturen på søk etter poster og steder der dere ikke har vært før:-)

Bålpost søndag 18.09.16 kl. 1200

Da er det tid for bålpost ved Langtjønna, nord for Tjønnstua, ca 10-15 minutters gange i lett terreng, søndag 18/9 kl. 1200->. Dette er den siste sosiale posten i 2016, og vi håper mange tar turen. O-gruppa lager bål og koker bålkaffe, tar med litt pølser og frukt og saft så vi kan ha det litt koselig. Mulig vi legger opp ei lita lett treningsløype i nærområdet, hvis noen har tatt alle de andre postene, og likevel ønsker litt mer mosjon. Det har allerede kommet forespørsler om posten blir stående ute bare noen timer denne dagen. Vi syns det er trivelig om flest mulig kommer denne dagen, men vårt hovedmål er at folk skal komme seg ut og oppleve naturen. Området er også svært oversiktlig og ikke noe problem i forhold til jakta, så vi lar derfor posten stå ute t.o.m. 2.10.16.