Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Bålpost 17.09.17

Søndag 17. september fra kl. 1200 er det tur-orientering med bålpost ved Indre Rauhammartjønna ved Svartvatnet . Dette er en sosial post i den ordinære tur-orienteringa. Posten blir stående ute bare denne dagen, og de som vil ha med poengene fra Bålposten, må besøke posten i løpet av dagen.
De som ikke har kjøpt kart over området, kan få kart over de nærmeste tur-o postene rundt bålposten denne dagen, slik at dere kan få prøve orientering. Dere kan få enkel instruksjon i orientering slik at dere kommer i gang.
Hvis været tillater det, vil vi tenne et lite bål slik at vi får grillet pølser. Vi prøver å få til bålkaffe, saft, kjeks og noe frukt. Det hele vil være gratis.
Ta med barna og grillpinne og møt opp til en trivelig stund ute i marka. Det er ikke mer enn ca 1 km fra parkeringa ved Svartvassbakken. Bilde av kart og forslag til vei/sti frem til Rauhammartjønna finner du blant bildene ved siden, og på facebooksida vår; Tur-orientering Bjugn IL. Vel møtt !!