Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Inntak av noen tur-o poster

Da har vi kommet til 20. november, og det er på tide å ta inn noen av årets tur-o poster. Vi begynner å ta inn fjernposter, røde- og blå løyper. Flesteparten av de grønne og hc og foto + ski, blir stående ut året. Tida står forøvrig på hver tur. Hvis noen har poster de ikke har rukket å besøke, men har mål om å besøke, eller bare har lyst til å hjelpe til å ta inn, ta kontakt med Åge på tlf/sms 48161902 så avtaler vi en ordning.

Innspurt på tur-o sesongen

Flott tid for tur-orientering nå når været er så fint. Fortsatt mange fine farger ute i naturen, og alle tur-o postene står fortsatt ute til minst 20. november. De mest tilgjengelige står ute til årsskiftet. Ut på tur, ……

Premier til funksjonshemmede

Norsk Orientering trekker også i år ut premier blant de funksjonshemmede som deltar i turorientering. Registrer dine postbesøk innen 31.10.17 og vær med i trekningen om fine premier. Se lista på følgende link: http://www.orientering.no/media/filer_public/56/83/5683eff2-f7c0-4398-b980-81e18b4062a3/2017_medio_august_landsomfattende_premiering_tur-o_funksjonhemmede.pdf

Bålpost

Det ble en flott dag med bål og mange fornøyde turgåere på bålposten ved Rauhammartjønna i dag. 18 var innom mens bålet brant, og mange benyttet også anledningen til å besøke andre poster i nærheten. Tur-o kongen ble i år Frank Brenne, som har ligget øverst på poenglista hele sesongen. I dag sikret han siste post på årets tur-o. Vi andre må bare fortsette å besøke nye poster hvis vi skal nå alle. Høsten er ei flott tid å gå tur-o, og postene blir stående ute i hvertfall til 20. november, så det er ikke for sent å besøke postene fortsatt.

Bålpost 17.09.17

Søndag 17. september fra kl. 1200 er det tur-orientering med bålpost ved Indre Rauhammartjønna ved Svartvatnet . Dette er en sosial post i den ordinære tur-orienteringa. Posten blir stående ute bare denne dagen, og de som vil ha med poengene fra Bålposten, må besøke posten i løpet av dagen.
De som ikke har kjøpt kart over området, kan få kart over de nærmeste tur-o postene rundt bålposten denne dagen, slik at dere kan få prøve orientering. Dere kan få enkel instruksjon i orientering slik at dere kommer i gang.
Hvis været tillater det, vil vi tenne et lite bål slik at vi får grillet pølser. Vi prøver å få til bålkaffe, saft, kjeks og noe frukt. Det hele vil være gratis.
Ta med barna og grillpinne og møt opp til en trivelig stund ute i marka. Det er ikke mer enn ca 1 km fra parkeringa ved Svartvassbakken. Bilde av kart og forslag til vei/sti frem til Rauhammartjønna finner du blant bildene ved siden, og på facebooksida vår; Tur-orientering Bjugn IL. Vel møtt !!

Ukespost Kamhaugen og Rauhammarheia

Ukesposter på Kamhaugen i gapahuken, og på Rauhammarheia/Liaheia ved Svartvatnet fra og om med 31.5.- 12.6.17. Postene står ute over ei lang pinsehelg.
Forøvrig er også foto-orienteringa lagt ut på nett, Ørland Fargehandel og O.I. Jensen Sport.

Nye løyper

Vi har nå lagt ut flere nye løyper i både Bjugn, Ørland og Åfjord. Nytt av året er at vi har lagt ut 2 løyper ved Hutjønna i Åfjord. Dette er et samarbeid med skigruppa i Åfjord IL.
Se under turer for å se hvilke turer vi har tilgjengelig. Hver tur er priset hver for seg, men legg merke til at du kan få lastet ned Alle turer 2017 for kun kr. 300,-. Da kan hele familien gå på samme kartet.

Kveldspost K 1 Tjønnstua 11.5.17

Husk kveldsposten K 1 ved Damtjønna/Tjønnstua torsdag 11.5.17. Posten blir stående ute i utgangspunktet i tidsrommet kl. 10-22. Blir det fint vær, og du har god tid, er det mange poster/løyper i nærområdet.

Orientering våren 2017

Vi har nå lagt Vårsleppet bak oss, og begir oss inn i o-sesongen med full styrke. Torsdag 27.4.17 kl. 1145 og utover kjører vi i gang med skolesprint for 5.-6.-7. klasse ved Botngård skole. Løyper ved Botngård Vel.
Lørdag 29.4.17 kl. 11-14 har vi formell åpningsdag for tur-o sesongen. Vi holder til ved “Båten” nede ved Botngårdselva ved Best. Der legger vi opp to lette løyper i skoleområdet med omegn. Det blir mulighet for tidtaking for den som vil det, og vi ordner ei løype for funksjonshemmede i samme område. Det blir også Labyrintorientering på plena. Vi kan også gi enkel instruksjon slik at det blir lettere å komme i gang.
Hvis det er interesse for det, vil vi også kjøre noen kvelder med instruksjon i bruk av kart/kompass fremover. Opplæringa vil da gå fra Botngård Vel på onsdager kl. 18- ca.1930. Aktuelt for både enkeltpersoner og familier, og det vil være gratis. Vi har nå over hundre poster ute, og har du lyst til å prøve å finne noen av postene, og har null, eller bare litt erfaring før, kan det være lurt å få noen tips før du legger i vei.