Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – B

Bålpost

Det ble en flott dag med bål og mange fornøyde turgåere på bålposten ved Rauhammartjønna i dag. 18 var innom mens bålet brant, og mange benyttet også anledningen til å besøke andre poster i nærheten. Tur-o kongen ble i år Frank Brenne, som har ligget øverst på poenglista hele sesongen. I dag sikret han siste post på årets tur-o. Vi andre må bare fortsette å besøke nye poster hvis vi skal nå alle. Høsten er ei flott tid å gå tur-o, og postene blir stående ute i hvertfall til 20. november, så det er ikke for sent å besøke postene fortsatt.

Bålpost 17.09.17

Søndag 17. september fra kl. 1200 er det tur-orientering med bålpost ved Indre Rauhammartjønna ved Svartvatnet . Dette er en sosial post i den ordinære tur-orienteringa. Posten blir stående ute bare denne dagen, og de som vil ha med poengene fra Bålposten, må besøke posten i løpet av dagen.
De som ikke har kjøpt kart over området, kan få kart over de nærmeste tur-o postene rundt bålposten denne dagen, slik at dere kan få prøve orientering. Dere kan få enkel instruksjon i orientering slik at dere kommer i gang.
Hvis været tillater det, vil vi tenne et lite bål slik at vi får grillet pølser. Vi prøver å få til bålkaffe, saft, kjeks og noe frukt. Det hele vil være gratis.
Ta med barna og grillpinne og møt opp til en trivelig stund ute i marka. Det er ikke mer enn ca 1 km fra parkeringa ved Svartvassbakken. Bilde av kart og forslag til vei/sti frem til Rauhammartjønna finner du blant bildene ved siden, og på facebooksida vår; Tur-orientering Bjugn IL. Vel møtt !!