Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Bålpost søndag 16.9.18 Søtvikvatnet

Søndag 16. september fra kl. 1200-24 er det tur-orientering med bålpost ved Søtvikvatnet i Stallvika. Dette er den siste sosiale posten i den ordinære tur-orienteringa. Posten blir stående ute bare denne dagen, og de som vil ha med poengene fra Bålposten, må besøke posten i løpet av dagen.
De som ikke har kjøpt kart over området, kan få kart over de nærmeste tur-o postene rundt bålposten denne dagen, slik at dere kan få prøve orientering. Dere kan få enkel instruksjon i orientering slik at dere kommer i gang.
Vi tenner bål slik at vi får grillet pølser. Vi ordner bålkaffe, saft, kjeks, pølser og noe frukt. Det hele vil være gratis.
Ta med barna og grillpinne og møt opp til en trivelig stund ute i marka. Det er ikke mer enn ca 1,5 km fra sagbruket i Søtvika. Bilde av kart med vei frem til Søtvikvatnet finner du blant bildene ved siden, og på facebooksida vår; Tur-orientering Bjugn IL. Vel møtt !!