Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Oversiktskart skitur-o 2018

En del har etterlyst et oversiktskart på skitur-o.
Vi har lagt med et bilde av hele terrenget med påskrift om hvor de forskjellige løypene ligger i forhold til hverandre. Vi har også lagt på navn på en del vann og tjern i området slik at det skal bli bedre gjenkjennbart. Håper dette hjelper.

Tur-o sesongen 2018

Velkommen til ny tur-o sesong. Vi starter opp sesongen med ski tur-o på et aldeles nydelig skiføre. Postene ligger i tilknytning til skiløypetraséen fra Tjønnstua, Svartvassbakken, Murudalen, Kammen,Vardeheia, Litj-Gjølga og ned mot Damtjønna/Damvatnet.
I tillegg har vi også i år lagt ei lett løype/poster fra Tjønnstua til Svartvassbakken som egentlig er ment å være tilgjengelig for funksjonshemmede på f.eks. kjelke. Løypa er også fin for de som ikke liker å klatre bakke opp og bakke ned. Handicapløypa er dessuten gratis for alle slik at det kan være mulig å prøve orientering gratis før en bestemmer seg for å fortsette.
Til sammen er 26 poster satt ut foreløpig, så her er det muligheter til å prøve seg.