Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Tur-o sesongen lakker mot slutten

Minner om at det er siste helga hvor alle tur-o postene står ute. I utgangspunktet begynner vi å ta inn en del løyper etter den 18. november. Det står på hver enkelt løype hvor lenge postene står ute. De letteste løypene, samt skiløypepostene står ute ut året. Har du poster du så gjerne vil ta før de blir tatt inn, kan du varsle fra, så får vi se om vi finner enn løsning på det. Ellers er det kjempefine forhold for tur-orientering nå. Alle myrer er frosset til så det er kjempelett å gå. En del tjern er også frosset til så det er mulig å ta noen snarveier. Bilde fra Ytre Rauhammartjønna for noen få dager siden, 20 cm stålis

Bålpost

Søndag 22.9.19 var det bålpost ved Duehaugtjønna. Været var heldigvis med oss denne dagen, etter mange dager med regn og uvær. Godt over 20 personer møtte på bålposten for å sikre seg poeng og ikke minst for å være sosial. Det ble diskutert årets tur-o opplegg, og forslag til nye turer neste år, samt hvilke poster/løyper som var favoritter i år.
Mange av de som har ligget øverst på poenglista møtte for å få siste klipp. Først av alle til å fylle lista i år, var Arnhild Berg Hellem, som dermed ble årets tur-o dronning.
Bålposten var satt opp 22.9., men blir stående noen dager til, i tilfelle noen vil besøke den fortsatt. Kan ikke love noe kaffe, men kode med poeng:-)
Ellers vil alle postene stå ute til minst 18.11.19, og noen ut året.

Bålpost søndag 22.9.19 kl. 12-20

Husk bålpost ved Duehaugtjønna søndag 22.9.19. Dette er årets siste sosiale post der vi håper at mange kan møtes og memorere over årets sesong hittil. Tur-o sesongen er slett ikke slutt med dette da postene står ute til minst 20. november, og noen ut året. Vi koker bålkaffe og har med litt pølser, frukt, kjeks som dere får på posten. For de som ikke har tatt alle postene allerede, er det muligheter til å ta noen av tur-o postene i nærheten også denne dagen. Greit å parkere ved Tjønnstua og gå lysløypa til vestenden og derfra videre til Duehaugtjønna, evt. kjøre til Liavatnet og gå skogsveieninnover på sørsida av Dragaheia. Vel møtt:-)

Kveldspost K 2 onsdag 28.8.19

Husk kveldsposten K 2 onsdag 28.8.19. Den blir nok stående ute hele dagen. Posten blir på gapahuken til Ola Lien mellom Dragavatnet og Nordskogveien. Fint å parkere ved pumpestasjonen fra Barsetvatnet, eller på Nordskogen før Jøvatnet. Det er flere poster i den ordinære tur-o en i området, så da går det å ta noen av dem på samme tur. Vi får dessverre ikke tid til å møte dere på posten, men håper det kan bli en flott tur likevel :-)

Nye turer Sandnes

Da er det lagt ut nye turer på Sandnes. Handicapløype fra Vallersund Oppvekstsenter på stien mot Vallersund Gård, og ei blå løype med 8 poster fordelt på Sandneskartet.

Ny tur Rauhammaren

Da har vi lagt ut en ny tur på Rauhammaren på nordsida av Svartvatnet. Noen av postene kan være litt vanskelige, men ved å følge nøye med på kartet er det ikke noe problem.

Post 37O Kammen/Åsheim

Post 37O er nå flyttet på utsiden av gjerdet på Kammen,sørvest for gården. Nytt oppdatert kart ligger på nettbasen. Det er bare å laste ned kartet på nytt,og skrive ut kartet eller bare notere på flyttingen av posten.

Fotopost F06

Nytt postmerke er satt opp på F06 Waade pumpestasjon i Botngård. Imidlertid er døra på bygningen malt om, så den er kvit i stedet for brun. Husk dette når du leter etter bilde som passer til posten.

Mangler ved poster

Har fått melding om at post F06 , foto Botngård, og FJ4 , Tønnølsfjellet, mangler. Skal sjekke opp disse i løpet av uka. I tillegg skal vi flytte posten ved jordkjelleren på Kammen/Åsheim da det har vært en uheldig episode der beitende sauer har kommet seg ut av innhegningen. Om det er noen som har glemt å lukke grinda skal være usagt, men vi flytter den utenfor. Oppdatering kommer når vi får gjort endringen. De som har vært på poster som de mener er borte, kan sende SMS til Åge Rødsjø 48161902 så får dere koden.