Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Mangler ved poster

Har fått melding om at post F06 , foto Botngård, og FJ4 , Tønnølsfjellet, mangler. Skal sjekke opp disse i løpet av uka. I tillegg skal vi flytte posten ved jordkjelleren på Kammen/Åsheim da det har vært en uheldig episode der beitende sauer har kommet seg ut av innhegningen. Om det er noen som har glemt å lukke grinda skal være usagt, men vi flytter den utenfor. Oppdatering kommer når vi får gjort endringen. De som har vært på poster som de mener er borte, kan sende SMS til Åge Rødsjø 48161902 så får dere koden.

Ukespost Skurvheia nordøst for Dragavatnet

Minner om ukespost på Skurvheia, innom Dragavatnet fra i 4.6. t.o.m. 17.6. Posten finnes på kart under turer; Skruvheia-Sørbotn rødsvart 2019. Flott turterreng. Lurt å kjøre bomvei eller sykle inn til gapahuken ved Dragavatnet.
Har også lagt ut grønne løyper i Kamhaugen og Rusasetvatnet. Godt egnet for rullestol også. Austråtlunden og sykkel Ørland kommer også så snart vi får lagt det på nett. Alle kart kan lastes ned på turorientering.no/Bjugn.

Kamhaugen og Rusasetvatnet

Nye løyper er lagt ut på Kamhaugen i Botngård og Rusasetvatnet i Ørland. Begge løypene er tilrettelagt for funksjonshemmede, og kan nås i rullestol. Begge løyper er gratisløyper.

Kveldspost K1

Husk kveldspost K1 på Olavsbu fra onsdag 29.5.19 til og med torsdag 30.5.19. Samtidig vil vi melde om at det er endringer på kartet “Litj-Gjølga blå 2019”. Det gjelder post GB6 og GB7. Nytt kart er oppdatert på turorientering.no. Postene er flyttet pga at det er plantet nye, små granplanter i snauhogsten. Vær spesielt varsom i området.

NM Ultralang og Norgescup mellomdistanse i Bjugn 11.-12. mai 2019

Til helga har du en unik mulighet til å oppleve orientering på nært hold når det arrangeres både Norgescup i mellomdistanse og NM- ultra langdistanse i Bjugn. Det er også mulighet for å delta selv for den som ønsker det på publikumsløpene Vårsleppet og Trondheim Open.
https://nmultra2019.no
https://nmultra2019.no/static/Innbydelse_NMUltra_2019-v4.pdf

Vel møtt både som deltaker og publikum.

Tur-o sesongen på barmark er i gang

Tur-o sesongen har startet for en god tid siden med ski orientering. Nå har det blitt mere bart , og det er tid for noen turer uten ski. Har lagt ut et par turer i skiløypa ved Tjønnstua og Litj-Gjølga, enkle blå turer, samt en rødsvart tur i området Skurvheia nordøst for Dragavatnet. Har også lagt ut poster på nytt kart fra Liavatnet og innover Jøvassheian samt toppturer på Jørnåsen og Tønnølsfjellet. Jobber med å få dem på nett, så de kommer etterhvert. Det lønner seg å følge med på turorientering.no/Bjugn så ser du hva som er lagt ut etterhvert. Ha en fantastisk fin påske, og noen flotte turer om du velger tur-o eller ikke🌞🌞🌞