Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Tur-o sesongen 2020

Velkommen til ny tur-o sesong. Vi starter opp sesongen med ski tur-o. Postene ligger i tilknytning til skiløypetraséen fra Tjønnstua, Svartvassbakken, Murudalen, Kammen,Vardeheia, Litj-Gjølga og ned mot Damtjønna/Damvatnet. Altså samme område som de siste årene, men litt forflytning av postene.
I tillegg har vi også i år lagt ei lett løype/poster fra Tjønnstua til Svartvassbakken som også er ment å være tilgjengelig for funksjonshemmede på f.eks. kjelke. Løypa er også fin for de som ikke liker å klatre bakke opp og bakke ned. Handicapløypa er dessuten gratis for alle, slik at det kan være mulig å prøve orientering gratis før en bestemmer seg for å fortsette. Postene for HC kløypa er lagt ut, men kartet er ikke klart ennå. Du ser sikkert postene når du går løypa, og kan selvfølgelig notere kodene til kartet kommer ut.
Til sammen er 26 poster satt ut foreløpig, så her er det muligheter til å prøve seg.
Ønsker alle sammen noen riktig fine turer.Det er lite snø, men flott vær🌞🌞
PS.De som sanket nok poeng i 2019, og som ønsker å kjøpe merker for kr. 40,- kan sende en sms til administrator tlf. 48161902. Kode for nedlasting av kartene fås ved å sende sms til 48161902.DS