Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Advent tur-o 2020

Da har vi lagt ut 10 poster på kjente, lett tilgjengelige steder så du kan kose deg med i desember. Alle postene er lagt ut og kan besøkes fra 1. desember til 3. januar, slik at du ikke trenger å kutte juleforberedelsene for å nå postene. Ligger under Advents tur-o 2020. Løypa koster kr. 20,- og kjøpes som vanlig på nettet. De som har kjøpt “Alle turer 2020” får selvfølgelig også med denne gratis på kjøpet ved å bruke rabattkoden de har fått tildelt. Har du ikke fått den eller glemt den, ta kontakt med administrator, tlf. 48161902 eller sms. Turen gir poeng i årets tur-o, og vi trekker ut noen flotte premier; drikkebelte, sitteunderlag, termos og gratis tur-o 2021 blant de som besøker minst 5 poster.
Vi forsøker også et prøveprosjekt på en elektronisk variant gjennom Zippygo.no hvor vi legger ut en post for hver dag i adventstiden. Denne gir ikke poeng i tur-o 2020 og er ikke med i trekningen av våre premier. Gå inn på Zippygo.no -Julekalender-Bjugn IL. Her kan du laste ned kart eller bruke appen direkte. Postene vil bli fordelt på 4 områder; Yrjarhytta, Tjønnstua, Kamhaugen og Austråtlunden. For spørsmål angående dette, kontakt Geir Aune, tlf. 41622743 eller sms.
Vi ønsker alle turorienteringsvenner en riktig flott adventstid og ønsker en God og Fredfull Jul.