Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Trekning Advents tur-o 2020

Hei folkens og Godt Nytt År🎉🎉 Da er vi helt ferdig med tur-o sesongen 2020, nesten. Vi har bare igjen å dele ut merker og plaketter til de som har ønsket det, og vi har igjen å dele ut premiene for Advents tur-o 2020. Gunn har strikket og tovet sitteunderlag og votter som hun har gitt oss til premier. Trekning er foretatt i dag. I alt 47 deltok på Advent tur-o, hvorav 42 besøkte minst 5 av turmålene og ble dermed med i trekningen. Hele 26 trosset julestria og besøkte alle 10 turmålene. Trekningslista ligger i bildet under. Gratulerer🏆🏆 Legger også med et bilde av strikkepremiene, fordi jeg synes de var så fine og passet så godt til “oss”, at jeg har vært så frekk og spurt Gunn om hun vil lage flere, så vi kan ha til premier i den ordinære tur-o en for 2021. Ellers vil vi takke alle de som har vært med på å få alle tur-o postene for 2020 i hus allerede. Da kan vi begynne forberedelsene til ny sesong 2021

Siste tur-o dag 2020

I dag. 3. januar er siste dag for besøk av poster i 2020-sesongen. Og husk, vil du være med i trekningen om premiene i Adventstur-o, må du ha besøkt minst 5 poster i den løypa.
Har du besøkt så mange poster og sanket så mange poeng i den vanlige tur-o sesongen at du har oppnådd kravet til merker, kan du få kjøpt merke for en pris av ca kr. 40,-. Barn t.o.m 15 år får gratis merke eller diplom. Kravene er som følger:
320(150) for gull, 200(95) for sølv og 120(65) for bronse. Krav til barn i parentes.
Funksjonshemmede: Gull- 40 klipp Sølv- 30 klipp Bronse- 20 klipp(her kreves ikke poeng, men antall poster besøkt) Om du vil kjøpe merke som voksen, send sms til 48161902, så vi får bestilt opp nok merker.

Advent tur-o 2020

Da har vi lagt ut 10 poster på kjente, lett tilgjengelige steder så du kan kose deg med i desember. Alle postene er lagt ut og kan besøkes fra 1. desember til 3. januar, slik at du ikke trenger å kutte juleforberedelsene for å nå postene. Ligger under Advents tur-o 2020. Løypa koster kr. 20,- og kjøpes som vanlig på nettet. De som har kjøpt “Alle turer 2020” får selvfølgelig også med denne gratis på kjøpet ved å bruke rabattkoden de har fått tildelt. Har du ikke fått den eller glemt den, ta kontakt med administrator, tlf. 48161902 eller sms. Turen gir poeng i årets tur-o, og vi trekker ut noen flotte premier; drikkebelte, sitteunderlag, termos og gratis tur-o 2021 blant de som besøker minst 5 poster.
Vi forsøker også et prøveprosjekt på en elektronisk variant gjennom Zippygo.no hvor vi legger ut en post for hver dag i adventstiden. Denne gir ikke poeng i tur-o 2020 og er ikke med i trekningen av våre premier. Gå inn på Zippygo.no -Julekalender-Bjugn IL. Her kan du laste ned kart eller bruke appen direkte. Postene vil bli fordelt på 4 områder; Yrjarhytta, Tjønnstua, Kamhaugen og Austråtlunden. For spørsmål angående dette, kontakt Geir Aune, tlf. 41622743 eller sms.
Vi ønsker alle turorienteringsvenner en riktig flott adventstid og ønsker en God og Fredfull Jul.

Sesong mot avslutning

Vi nærmer oss slutten på deler av tur-o sesongen 2020. Skogspostene, sykkel og fjernpostene tas inn etter 16. november. Det er fortsatt en liten uke igjen for å besøke disse postene, og blir det finvær noen dager nå mot helga, kan det bli noen fine, interessante turer.
De øvrige postene blir imidlertid stående ute resten av året, så de er det god tid å besøke fortsatt.
Vi har også tenkt å få til noen nye ekstraposter til desember, mer som en adventstur-o. Det blir ikke en post pr dag, men et antall som blir satt ut og så har du hele desember på å besøke dem. Det blir poster som blir lett tilgjengelig. Vi kommer til å sette opp noen premier som vi trekker blant de som deltar på disse postene. Mer info kommer senere.

Kalvå rød 2020

Da har vi lagt ut siste del av den ordinære tur-o, ei rød løype i området Yrjarhytta-Skavdal-Eide. Løypa er nå lagt i 1 : 10 000 målestokk, og her er det gode muligheter til å orientere seg i et interessant terreng.

Sykkeltur-o 2020

Da er sykkelløypa i Gamle Ørland kommune lagt ut på nett. Håper det kan være et godt alternativ til innsektsturer i skogen i finværet.
Sjekk turorientering.no/Bjugn

Tur-o i pinsa 2020

Da har vi satt ut et par nye løyper til pinse, slik at de som har besøkt alle postene hittil, også kan ha noe å gjøre i pinsa😉 De siste er Fagerenget rød og Rømmesfjellet topptur. Dette kan bli en kjempefin opplevelse i finværet i pinsehelga. Tenk å få med seg solnedgangen fra Rømmesfjellet 👍🙂
Ellers har Orienteringsforbundet lagt ut en konkurranse med premie for den som besøker flest poster i pinsehelga, se http://orientering.no/nyheter/den-som-tar-flest-tur-o-poster-i-pinsen-vinner-gavekort-fra-noname/
Vi har mange poster ute, så de som ikke har tatt alt for mange tidligere, kan jo ha en sjanse.
Ønsker alle sammen en riktig god tur-o pinse🚶‍♂️🚶‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️

Lamming ved Gjølgalia

Det foregår nå lamming utendørs ved gården Gjølgalia, der triathlon bruker å starte, og innover mot Gammelgården. Det anmodes om at man går minst mulig i områdene der sauene holder til, altså ved gården og nære omgivelser langs veien, i uke 20 og 21. Ta helst postene fra terrenget, og ikke fra veisystemet ved gården.

Tur-orientering påska 2020

Hei folkens og tillykke med påskefeiringen🐣🐥 Håper dere er friske og har det bra til tross for korona. Det er ingen grunn til å sitte inne og sture på grunn av pandemien. Vi har lagt ut en del løyper i den siste tiden. Det er tilsammen 10 løyper med 73 poster tilgjengelige foreløpig. Det er fra helt lette turer/poster som foto-o i Bjugn, grønn(enkleste) løyper i Kamhaugen Bjugn og Rusasetvatnet ved Opphaug. I tillegg har vi forholdsvis enkle løyper i lysløypetraséene ved Tjønnstua og Litj-Gjølga. For mere trim og utfordring har vi en del poster i skiløypetraséene fra Tjønnstua over mot Kammen-Litj-Gjølga og ned mot Damvatnet. Så har vi lagt ut en kort, men bratt og flott topptur opp til Finnstifjellet nordvest for Jøvatnet. Her er det løyper/poster for både barn og voksne. Vi har gjort vårt for at du skal kunne besøke og lese av postkodene uten å berøre dem. Ta hensyn, hold avstand. God tur alle sammen🤸‍♀️🤸‍♂️