Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Smittefri tur-o

Hei folkens. Håper dere har det bra i disse vanskelige tider med begrensninger i det meste av aktivitetstilbud. O-gruppa har fortsatt tur-o poster i skiløypetraséene stående ute. Disse vil stå ute resten av året, og det er fullt mulig å besøke dem om snøen holder på å forsvinne. Vi vil også komme med flere løyper utover våren. NB! Som et ledd i å hindre spredning av koronasmitte, har vi nå snudd alle postkodelappene på de eksisterende løypene, slik at det skal være mulig å lese av koden uten å berøre posten. Dette er et pålegg helsemyndighetene har pålagt oss som arrangør av tur-orientering. Håper alle benytter seg av den muligheten og etterkommer pålegget. Vi vil også av samme årsak, og inntil videre, kun ha salg av turorientering på nett. Ønsker dere alle en sykdomsfri o-sesong😷🙂

Oversiktskart skitur-o

En del har etterlyst et oversiktskart på skitur-o.
Vi har lagt med et bilde av hele terrenget med påskrift om hvor de forskjellige løypene ligger i forhold til hverandre. Vi har også lagt på navn på en del vann og tjern i området slik at det skal bli bedre gjenkjennbart. Håper dette hjelper.

Tur-o sesongen 2020

Velkommen til ny tur-o sesong. Vi starter opp sesongen med ski tur-o. Postene ligger i tilknytning til skiløypetraséen fra Tjønnstua, Svartvassbakken, Murudalen, Kammen,Vardeheia, Litj-Gjølga og ned mot Damtjønna/Damvatnet. Altså samme område som de siste årene, men litt forflytning av postene.
I tillegg har vi også i år lagt ei lett løype/poster fra Tjønnstua til Svartvassbakken som også er ment å være tilgjengelig for funksjonshemmede på f.eks. kjelke. Løypa er også fin for de som ikke liker å klatre bakke opp og bakke ned. Handicapløypa er dessuten gratis for alle, slik at det kan være mulig å prøve orientering gratis før en bestemmer seg for å fortsette. Postene for HC kløypa er lagt ut, men kartet er ikke klart ennå. Du ser sikkert postene når du går løypa, og kan selvfølgelig notere kodene til kartet kommer ut.
Til sammen er 26 poster satt ut foreløpig, så her er det muligheter til å prøve seg.
Ønsker alle sammen noen riktig fine turer.Det er lite snø, men flott vær🌞🌞
PS.De som sanket nok poeng i 2019, og som ønsker å kjøpe merker for kr. 40,- kan sende en sms til administrator tlf. 48161902. Kode for nedlasting av kartene fås ved å sende sms til 48161902.DS

Tur-o sesong 2020 starter snart

Vi har nå lagt ut vel 20 tur-o poster i tilknytning til skiløypene fra Tjønnstua-Svartvassbakken-Murudalen-Vardeheia-Litj-Gjølga -Damvatnet.
Det blir tilnærmet samme opplegg som 2019. Kart med løypene og postene blir publisert så snart vi får lagt dem inn på nettet.