Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Tjønnstua blå

Skiføret forsvant plutselig, derfor legger vi ut ei lett løype rundt lysløypa på Tjønnstua ettersom sola titter frem og paraplyen er slått opp over oss et øyeblikk. Det er vått i terrenget, men løypa ble lagt ut til fots i går, så ingen problemer å ferdes uten ski.

Skitur-o Blankheia

Da er siste kart/løype i ski-o, Blankheia, lagt ut på nett. For den som er ukjent i terrenget lønner det seg å se det i sammenheng med Vardeheiakartet slik at en finner frem. Post SK4 er felles på begge kartene. Håper det blir noen dager med sol og fint føre. God tur til alle sammen

Oversiktskart skitur-o

En del har etterlyst et oversiktskart på skitur-o.
Vi har lagt med et bilde av hele terrenget med påskrift om hvor de forskjellige løypene ligger i forhold til hverandre. Vi har også lagt på navn på en del vann og tjern i området slik at det skal bli bedre gjenkjennbart. Håper dette hjelper

Skitur-o Tjønnstua-Svartvatnet 2021

Skitur-o Tjønnstua-Svartvatnet 2021 er lagt ut på nett, så da er det bare og ut å lete i nypreparerte løyper. Fantastiske løyper over hele området i dag. For nedlasting av kart/løyper, er det enklest å kjøpe på nettet. Tenker du å ta alle, eller i nærheten av alle, løypene i år, lønner det seg at du kjøper “Alle turer 2021” for kr 300,. Du betaler kr 300, og er ferdig med betalinga for året. Du får kode slik at du får lastet ned gratis turene som kommer ut senere. Vil du ta bare alle skipostene, betaler du enten for hver tur, men billigst kr. 120, for alle skiturene.

Tur-o 2021

Velkommen til ny tur-o sesong 2021. Vi starter opp sesongen med ski tur-o. I første omgang har vi også i år lagt ei lett løype/poster fra Tjønnstua til Svartvassbakken som også er ment å være tilgjengelig for funksjonshemmede på f.eks. kjelke. Løypa er også fin for de som ikke liker å klatre bakke opp og bakke ned. Handicapløypa er dessuten gratis for alle, slik at det kan være mulig å prøve orientering gratis før en bestemmer seg for å fortsette. Vi satser på å få ut flere poster i tilknytning til skiløypetraséen fra Tjønnstua, Svartvassbakken, Murudalen, Kammen,Vardeheia, Litj-Gjølga og ned mot Damtjønna/Damvatnet. Altså samme område som de siste årene, men litt forflytning av postene. Vi kommer til å annonsere når de andre skipostene er klare på turbloggen og Facebooksida vår.
Ønsker alle sammen noen riktig fine turer.Det er foreløpig fine snø- og løypeforhold.🌞🌞
Kode for nedlasting av kartene fås ved å sende sms til 48161902, men HC løypa Tjønnstua-Svartvassbakken kan lastes ned gratis.