Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Tjønnstua Solem rød 2019

turen stengte 18. nov

Rød tur/løype på området vest og sørvest for Tjønnstua. Postene er fordelt med et par,tre poster vest og nordvest for Tjønnstua og resten på den skogkledde lia sør for Tjønnstua opp mot "Vardeheia" og Lauvåsen og mot Solemsvatnet. Det er noen poster på toppen og den øverste del av lia ned mot Solem. Fin utsikt fra toppen. Du kan oppleve å se både dyr og fugler i området om du beveger deg stille. Noe bratt enkelte steder i terrenget, men med små omveier/veivalg kommer du deg lett frem til postene. Kartet er i målestokk 1 : 7 500. Gode parkeringsmuligheter ved Tjønnstua skisenter.

Bålposten B er lagt til Duehaugtjønna på dette kartet, søndag 22. september 2019 kl. 12-20. Mulig vi legger opp ei enkel løype med elektronisk tidtaking i nærområdet denne dagen slik at du kan prøve det når du samtidig er på stedet.

Det anbefales at postene tas før elgjakta starter 25. september, evt etter jakta er ferdig i området.  Postene/løypa inngår i den ordinære tur-o 2019, sammen med poster på Svartvatnet-Damtjønna, Jøvassheian-Dragavatnet og Skurvheia-Sørbotn.  Det lønner seg å kjøpe tur-o pakke med hele Ordinær tur-o 2019 kr. 200,-, evt alle våre løyper 2019 for kr. 300,-.

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Tjønnstua Solem rød 2019 enda.