Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Botne Skiklubb (Holmestrand)

sesongen er avsluttet

BOTNETRIMMEN 2021

Ny sesong starterlørdag 24. april. Det vil i år ikke bli noe arrangment ifbm oppstarten, da Korona viruset setter en stopper for det. 

Oversikten over kartene for 2021 er følgende;

Botnestua                          15 poster            24. april – 26. september

Bergskogen                       15 poster            24. april – 26. september

Sauseråsen                       15 poster            15. juni – 26. september

Rundtjern                          15 poster            15. juni – 26. september

Konvolutten koster kr 250 og kan kjøpes på Intersport i Holmestrand eller Spar Sundbyfoss eller ved bestilling på denne portalen. Henvendelselser sendes til  kai.midtskogen@sf-nett.no. Mer info kommer. 

REGISTRERING AV TUR-O-DELTAKERNE:

Alle som sender inn klippekortene sine, eller registrerer seg på nettet, blir registrert i vårt arkiv. Vi har dermed oversikt over hvem som er kvalifisert for de ulike merker og plaketter.

TUR-O-MERKER:

Har du besøkt alle postene gir dette 400 poeng.  Krav til gullmerke er 300 poeng eller mer, krav til sølv er fra 200 og krav til bronse er fra 100  poeng. Det er 100 oppnåelige poeng på hvertt av kartene

TUR-O-PLAKETTER:

Deltakerne samler merkepoeng hvert år, tilsvarende 1 poeng for bronse, 2 poeng for sølv og 3 poeng for gullmerket. Kravene til Tur-o plaketten er: bronse 15 merkepoeng, sølv 30 merkepoeng og gull 45 merkepoeng. I tillegg kommer 20 – og 25 årsplaketter.

Merker og plaketter deles ut på avslutningskvelden.  

Avslutningskveld for turorienteringen blir på  Botnestua,

                           Søndag 24. oktober 2020 kl. 18.00

Alle som har deltatt i turorientering med familie og venner er hjertelig velkommen til hyggekveld med tur-O-prat og vi er takknemlig for innspill og forslag til verdens beste aktivitet. Her er det også avslutning for Stolpejakten, klubbmesterskapene og rekruttarrangementene i sommer.Vi serverer pizza, kaffe, brus. 

Kvelden avslutten med innendørsorientering i Botnestua!!!

 

Vi gleder oss til ny sesong i frisk luft :)