Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Byåsen IL (Trondheim)

sesongen er i gang

Skijeger'n 2019/2020  --- oppdatering per 19 Mars 2020 vedr. korona-virus.

Skijeger'n er normalt i salg frem til før Påske, og avsluttes normalt etter Påskeferien. (Lurer du på hva Skijeger'n er så har vi et  informasjonsskriv i fra oppstart av sesongen som beskriver det.)

Det er vanligvis lite salg etter Januar, men vi har opplevd noe større interesse nå de siste dagene etter de store endringene i samfunnet mhp. idrett og ønsker om spredt ferdsel i marka. Norges orienteringsforbund påpeker at turorientering bør fortsette, da det er av de få tilbud vi har nå for å styrke psykisk og fysisk helse. Hele informasjonsskrivet finner du her. Det er en fordel for Skijeger'n at våre poster er berøringsfrie. Forvørig viser vi til informasjon fra Folkehelseinstituttet (FHI).

Oppdatering om salg:

  • Urmaker Asklund på Heimdal har den 18/3 6 konvolutter igjen, de kan betales berøringsfritt med VIPPS til 906 44 580.
  • TT i Sandgata er stengt frem til 1 Mai, eller lenger. Derfor er det ikke salg der nå.
  • COOP Extra på Ugla har den 19/3 3 konvolutter igjen. Også der kan det betales med VIPPS som nevnt over.
  • Vi vurderer om vi kan få til en form for elektronisk salg, kanskje til redusert pris. Men dette krever avtaler med klubbene som har kartrettigheter m.m, og vil ta noe tid å få til. Det vil antakelig gi redusert kvalitet på kartene, om vi i det hele tatt får det til. Er du interessert i en slik løsning kan du sende en e-post til Lasse.Natvig@gmail.com  

Noen tanker ellers: (1) Det er mulig vi lar postene stå lenger ute enn normalt. (2) Slik det ser ut nå vil det antakelig bli et økt tilbud av turorientering, stolpejakt og andre slike tilbud i sommer i forhold til tidligere. (3) Det har vært en fantastisk sesong i vinter med mye hyggelige postinger på Skijeger'ns facebook-gruppe. I disse tider hvor samvær og smil utveksles mest digitalt, vil vi oppfordre til å fortsette med dette. Facebook-gruppen har 450 medlemmer, og har skapt vennskap og bekjentskap i vinter. Dette bør fortsette :-)

På vegne av Skijeger'n --- Byåsen IL orienteringsavdeling