Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Driv IL (Ytre Enebakk)

sesongen er i gang

Velkommen til turorientering 2019

Orienteringsgruppa i Driv IL ønsker gamle og nye deltagere velkommen til nye utfordringer i Enebakks vakre natur. Det er ikke mye som kommer opp mot å ferdes i skogen med kart og kompass, sammen med familie eller gode venner!

I år får deltagerne også mer valuta for pengene. Vi har øket antall poster til 60, og har lagt ut 15 av disse på den nordre delen av Durud-Rausjø kartet, med utgangspunkt fra Bysetermåsan. Disse postene kan også kombineres med en tur til Vangen Skistue, med en Vangen-bolle som en velfortjent bonus!

Post 42 oppfordrer vi alle tur-orientere å besøke søndag 26.05 mellom 1100 og 1300. Da er det en betjent kaffepost! Et annet fint sted for en pause er også post 20 på hustuftene av den gamle husmannsplassen «Kamperud»

Årets kart:

Bjerkeskogen, utgitt 2017, 30 poster

Vestby, 15 poster

Durud-Rausjø, 15 poster

Posene er til salgs følgende steder i Enebakk:

Esso-stasjonen, Ytre Enebakk

Våg Post, Vågsenteret, Ytre Enebakk

Vangen Skistue

Servicetorget Enebakk Kommune, Kirkebygda

Shell-stasjonen, Flateby

Postene ligger ute i perioden 1. mai til 30. september, og de er forsøkt lagt slik at det kan legges opp til korte kveldsturer eller en fin langtur i løpet av en helg eller fridag. Postene er plassert slik at de er greit synlige, men de er satt ut på en tid med sparsom vegetasjon, så dette kan ha endret seg i løpet av sommeren.

Merkekrav: Gull 52 poster, Sølv 40 poster, Bronse 30 poster

Utdeling av merker og plaketter blir som vanlig på O-gruppas årlige møte vinteren 2020. Vi oppfordrer alle til å sende inn kontrollkortet, gjerne med e-mail adresse!

Klippekort sendes til Anne/Sturla Kaasa, Fjellveien 44, 1914 Ytre Enebakk. Melding om manglende eller feilplasserte poster kan meldes på e-mail til sturl-k@online.no eller mobil Anne 909 60 041 eller Sturla 915 89 725.

God tur.
Hilsen Driv IL Orientering