Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Driv IL (Ytre Enebakk)

sesongen er avsluttet

Velkommen til TurOrientering Driv IL 2021

Årets korte vinter har gjort at sesongstart for årets Tur-0 igjen blir rekordtidlig!

Postene vil i år være ute i terrenget og klare for våre trofaste «kunder» fra 01.04 til 30,09,21
Heller ikke i år er det klippetenger på postene, men du finnen en bokstavkode på hver post som du må registrere på best egnet måte.

Vi har også denne sesongen 60 poster ute, og vi har gleden av å tilby dere et nytt kart som heter "Kjølstad" For mange vil dette være et nytt og spennende terreng, men allikevel så nært at det er lett tilgjengelig enten til fots eller med sykkel.

 

Årets kart:

Bjerkeskogen - 20 poster

Kjølstad - 30 poster

Vestby - 10 poster

 

Utsalgsteder:

Esso-stasjonen, Ytre Enebakk

Våg Post, Vågsenteret, Ytre Enebakk

Det tilkommer 50 kr i porto ved sending av konvolutt i posten.

Postene henger ute i perioden 01.04. - 30.09.2021. Det er varierende vanskelighetsgrad på postene. Norges Orienteringsforbund oppfordrer alle Tur-0 deltagere til å registrere seg på www.turorientering.no som er gratis og uten forpliktelser. Der kan dere få tilbud på gratis og betalbare kart over hele landet.

Merkekrav: Gull 52 poster, Sølv 40 poster, Bronse 30 poster

Når det gjelder utdeling av merker og plaketter for Tur-O i 2020, har vi hatt tradisjon for å dele dette ut på et eget arrangement, men for tiden har ikke dette vært aktuelt å gjennomføre. Vi kommer tilbake med et egnet opplegg for dette i forhold til gjeldene smittevernsreglement. Vi oppfordrer alle til å sende inn kontrollkortet, gjerne med e-mailadresse!

Klippekort sendes til Anne/Sturla Kaasa, Fjellveien 44, 1914 Ytre Enebakk. Melding om feilplasserte eller manglende poster meldes på e-mail sturl-k@online.no eller mobil Anne 90960041 eller Sturla 91589725.

0-gruppa, ønsker alle deltagere lykke til med årets postjakt, og håper dere får en god tur i skogen!