Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Tur- Orientering Driv IL 2020

turer er avsluttet

Tur-Orientering Driv IL 2020

Årets korte vinter har gjort av sesongstart for årets Tur-0 blir rekordtidlig! Postene vil i år være ute i terrenget og klare for våre trofaste «kunder» til 26.03.20

Vi har også denne sesongen 60 poster ute, og vi har gleden av å tilby dere et oppdatert og nytt kart over det som heter «Bjerkehagen». For mange vil dette være et nytt terreng, og fordelen er at dette er lett tilgjengelig med sykkel eller til fots.

Noen av postene er lagt på steder med kulturhistorisk verdi hvor man kan finne Trym Bergtatts infotavler.

Årets kart:

Bjerkeskogen - 30 poster

Bjerkehagen/Bjerkeskogen - 15 poster

Vestby - 15 poster

Utsalgsteder:

Esso-stasjonen, Ytre Enebakk

Våg Post, Vågsenteret, Ytre Enebakk

Det tilkommer 50 kr i porto ved sending av konvolutt i posten.

Postene henger ute i perioden 26.03. - 09.2020. Det er varierende vanskelighetsgrad på postene. Norges Orienteringsforbund oppfordrer alle Tur-0 deltagere til å registrere seg på www.turorientering.no som er gratis og uten forpliktelser. Der kan dere få tilbud på gratis og betalbare kart over hele landet.

Merkekrav: Gull 52 poster, Sølv 40 poster, Bronse 30 poster

På grunn av smittefare har Norges Orienteringsforbund anmodet om ikke å henge ut klippetenger eller stiftklemmer på postene. Dette har vi forholdt oss til. Deltagerne bes selv merke av på kortet med penn eller tilsvarende!

Utdeling av merker og plaketter blir som vanlig 0-gruppas årlige møte vinteren 2021. Vi oppfordrer alle til å sende inn kontrollkortet, gjerne med e-mailadresse!

Klippekort sendes til Anne/Sturla Kaasa, Fjellveien 44, 1914 Ytre Enebakk. Melding om feilplasserte eller manglende poster meldes på e-mail sturl-k@online.no eller mobil Anne 90960041 eller Sturla 91589725.

0-gruppa, ønsker alle deltagere lykke til med årets postjakt, og håper dere får en god tur i skogen!

 

Turer i turpakken