Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Tur- Orientering Driv IL 2021

turer er tilgjengelig

Velkommen til Driv Tur-orientering 2021

Gratulerer med at du har gått til innkjøp av Tur-O posen for 2021, og har bestemt deg for å gi deg selv sammen med familie og venner en fin mulighet til å oppleve naturen rundt deg. I tillegg til god trening og mosjon, lærer du også åta deg fram i skog og mark ved hjelp av kart og kompass. I 2020 fikk vi en gledelig rekordoppslutning om vår Tur-Orientering, og vi har lagt opp til minst like stor deltagelse i årets sesong. I posen finner du også et vedlegg med informasjon over klubber i distriktet: som har Tur-Orientering. Her har du mange muligheter til nye utfordringer!

Postene vil i år være ute i terrenget og klare for våre trofaste «kunder» fra ca. 1.04. Vi må ta forbehold om dette grunnet føreforhold. Informasjon om dette finner du pi1 Driv IL sine hjemmesider. Heller ikke i år er det klippetenger på postene, men du finner en bokstavkode på hver post som du må registrere på best egnet måte. Vi har også denne sesongen 60 poster ute, og vi har gleden av å tilby dere et nytt kart som heter «Kjølstad». For mange vil dette være et nytt og spennende terreng, men er allikevel så nært at det er lett tilgjengelig enten til fots eller med sykkel.

Årets kart:

Bjerkeskogen - 20 poster 

Kjølstad (utgitt 2021) - 30 poster

Vestby - 10 poster

Utsalgsteder:
Esso-stasjonen, Ytre Enebakk
Våg Post, Vågsenteret, Ytre Enebakk

Postene henger ute i perioden 1.04-30.09.2021. Det er varierende vanskelighetsgrad på postene.

Norges Orienteringsforbund oppfordrer alle Tur-O deltagere til å registrere seg på www. turorientering.no som er gratis og uten forpliktelser. Der kan dere få tilbud på gratis og betalbare kart over .hele landet.

Merkekrav: Gull 52 poster, Sølv 40 poster, Bronse 30 poster

Når det gjelder utdeling av merker og plaketter for Tur-O i 2020, har vi hatt tradisjon for å dette på et eget arrangement, men for tiden har ikke dette vært aktuelt å gjennomføre. Vi kommer tilbake med et egnet opplegg for dette i forhold til gjeldende smittevernsreglement. Vi oppfordrer alle til å sende inn kontrollkortet, gjerne med e-mailadresse!

Klippekort sendes til Anne/Sturla Kaasa, Fjellveien 44, 1914 Ytre Enebakk. Melding om feilplasserte eller manglende poster meldes på e-post st url -k@online.no eller mobil Anne 90960041 eller Sturia 91589725.

O-gruppa ønsker alle deltagere lykke til med årets postjakt, og håper dere får en god tur i skogen!

Turer i turpakken