Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Egersund Orienteringsklubb

sesongen er avsluttet

Velkommen til Egersund Turorientering 2021.

 

Turorientering bruker i år følgende kart, Bakkebø, Lagård, Husabø, Langavatnet(Tengs), Gaudland, Grødalandskogen(Nærbø), Horve, Kiellandsskogen og Vannbassengene. Krever litt kjennskap med kart og en bør ha med kompass for å orientere kartet.

Følg retningslinjer for korona gitt av Folke Helse Instituttet.

Syke personer skal holde seg hjemme.

Holde fysisk avstand til personer du treffer.

Det henstilles til alle om ikke å berøre postmateriell.

Turorientering gir deg et mål for turen, og spenningen med å lete etter neste post gir en ekstra dimensjon til turopplevelsen, ikke minst for de yngste. Ved hjelp av kart og kompass skal du finne poster som er plassert ved tydelige terreng-detaljer som steiner, høydepunkt, myrdrag osv.

Hele turpakken med totalt 9 kart kan kjøpes på nettet for kr 200. Vær klar over at hvis hele TurO-pakken kjøpes på nettet, må hver enkelt kart skrives ut samtidig, da programmet ikke tillater å hente kart mer enn en gang. Enkelturer kan også kjøpes på nett og koster kr 45,- pr stk. Kartet for Bakkebø, Lagård og Husabø er grønn løype og dermed gratis.

 

Turopakken kan kjøpes på utsalgsstedene for 200 kr.

Tengesdal Sport, Elvegaten 26, 4370 Egersund.

Intersport Amfi Eikunda, Fabrikkgaten 2, 4370 Egersund

Sport 1 Egersund, Nytorget 6, 4370 Egersund

INFO VED KJØP PÅ NETTET

Kartene i turo-konvoluttene er i 120g papirkvalitet (vanlig papir er 80g).Registrer deg som bruker på nettsiden https://turorientering.no/, klikk på de postene du har vært på og skriv inn kodene.

Premiering turorientering

En kan totalt oppnå 301 poeng om en plukker alle 60 postene.

Alle barn (til og med 13 år - født 2008 og senere) må klare minst 140 poeng for å være med i trekningen. Ungdom (født i 2007) og voksne må klare minst 185 poeng for å være med i trekningen.

For å bli med i trekningen må du registrere deg innen lørdag 31. oktober.

Postene ligger ute fra 31 mars til 31 oktober 2021.

NB husk Båndtvang for hunder og bruk grinder der det finnes.

Dersom noen poster er forsvunnet, gi oss gjerne tilbakemelding på e-post  npunterv@online.no .

God tur!