Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Nærtrim

turer er avsluttet

Nærtrim er grønne turer for dem uten erfaring i bruk av kart og kompass. Det er lette turer i nærmiljøet, langs veier og passer for nybegynnere og barn. Nærtrim er spesielt tilrettelagt for funksjonshemmede. 

Eiker o-lag har satt ut til sammen 30 poster i tre områder:
Loesmoen
Loesmoen vest
Gamle Hokksund - Stryken

Postene er markert med en stolpe med hvit og rød markering øverst på stolpen. Postnummeret og koden finner du på ei plate             på toppen.Postnummer (Post nr.) er en bokstav og et tosifret tall. Koden er en eller to bokstaver. Den finner du under postnummeret.Noter postnummer og kode. Husk blyant.
Klippene registrerer du på nettsiden turorientering.no/Eikerol
Postene står ute til og med 24. september i år

Funksjonshemmede

Det er turene under turpakken Nærtrim som egner seg for funksjonshemmede. Alle postene i turpakka Nærtrim kan du nå med rullestol. Disse postene kan lastes ned gratis. 

Det er et eget valg for funksjonshemmede når du registrerer deg  som bruker. Hvis du allerede er registrert, kan du endre på Min side/brukerinfo.

Se også konkurransen på http://eiker-ol.idrettenonline.no/p/12167/tur-o

For hver post du registrerer får du et klipp. Funksjonshemmede som registrerer alle 30 postene i Nærtrim, vil få gullmerket, 25 poster gir sølvmerket og 20 poster bronsemerket, dersom du møter opp på avslutningen av turorienteringssesongen mandag 20. november 2017.

 

Turer i turpakken