Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Emblem IL (Ålesund)

sesongen er avsluttet

Emblem IL Orientering holder til i Ålesund kommune og er en av to orienteringsklubben på Sunnmøre. Orienteringsgruppa har vært aktiv i over 30 år, og har mange kart i nærområdet til Ålesund.

Turorientering har vi tilbydt i de fleste av våre aktiv år, og en konvolutt med omlag 50 Tur-O-poster koster bare 200 kroner. For den summen blir du tilogmed invitert på gratis pizzakveld som avslutning utpå høsten på klubbhuset.

I år kan du kjøpe Tur-O pakke på nett og skrive kartene med tillegg ut på din egen skriver. Om du bare ønsker å prøve TurO kan du kjøpe et kart med 8-15 poster for 50/75,-

Tirsdager på våren arrangerer vi Råtassen for våre yngre løpere i alderen 4-14 år. Dette er enkle løyper med Stjerne-O på diverse nærkart. Dette er en perfekt introduksjon til O-sporten for yngre Tur-O-interesserte. Vi arrangerer også vanlige treningsløp for O-gruppas løpere på disse tirsdagene. Her tilbyr vi løyper for alle ferdighetsnivåer.

Ellers vil vi i 2019 også ha kretsløp og nærløp, samt O-tekniske treninger torsdager.

Tur-O-sesongen i 2019 starter opp 9.mai på kartene Emblemssande, Fagerilia og Tørla, de andre postene på fjellet vil komme ut innen 18. mai. Salgsstart på Platou vil være mandag 6. mai.

Merkekrav:

Bronse 150 poeng
Sølv 200 poeng
Gull 250 poeng

Totalt er det 350 poeng i år.

Barn har halvet kravet (under 12 år)