Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Fana IL (Bergen)

sesongen er i gang

TUR-O-SESONGEN 2020 I FANA.

Vi har nå i slutten av mai lagt ut to nye grønne turer på kart i Myrdalen og på Skjold, og de kan åpnes GRATIS på  https://turorientering.no/fana/turer/2020/ De er kun for nedlasting fra nettstedet og egen utskrift.

Vi tilbyr altså tre skogskart og tre kart med foto-orientering i en sesong som varer fram til 13. oktober 2020.

Våre turkart i 2020:

Myrdal 1:6000, 10 poster fotoorientering.

Skjold 1:5000, 10 poster fotoorientering..

Hop 1:5000, 20 poster – fotoorientering

Birkelandsfjell 1:7500, 40 poster.

Kismul 1:10.000,  20 poster,

Smøråsen 1:7500, 20 poster og

Kart-konvolutter selges for kr 200,- hos:

SportNorge Lagunen,

G-Sport Laguneparken (Intersport),

Esso Deli de Luca i Skjoldskiftet og

Sport Outlet, Nesttun

Bergen Turlag i Marken. 

På Nøttveit - Smøråsen, Stend stasjon og på Totland skistadion tilbyr vi også selvbetjening der du kan plukke en kartkonvolutt direkte fra en postkasse på oppslagstavlene. Så VIPPS-er du kr 200 til nr 123 672  - Fana Orientering. Vennligst merk betalingen som anvist i teksten på postkassen.   

Hvert skogskart kan kjøpes for kr 75 på turorientering.no/fana, eller samlet under ««turpakker» for kr 150. Disse skriver du ut selv. Hop-kartet er gratis, enten fra «turer» eller fra «turpakker» for egen utskrift. Kartene nedlastet kan du også avlese på din telefon eller annen titteskjerm ute i skogen. Du kan også bestille konvolutt til «fanaturo@gmail.com», eller pr. tlf. 9916 2863 til Jan Olav Ormberg.

Nå pr. 28, mai har 285 deltakere registrert og «klippet» 11000 postbesøk, og vi holder en 17. plass på NOF sin landsoversikt. Husk å registrer postene dine, så stiger vi i gradene oppover på landsoversikten.

Som følge av corona dropper vi ordningen med innskrivingsliste (månedens post) i år. Vi skal ikke ha fysisk kontakt med noe på postene, og du må derfor registrere koder uten noen berøring. Samtidig er vår tur-orientering en anbefalt aktivitet i skogen. Våre tur-o-poster ligger ofte i avstand ut fra stier og veier. Regelen er at vi holder avstand til hverandre og helst ikke går tett i større grupper.

På Smøråsen og rundt Bjørnevatn, er det stor trafikk av turgåere, særlig i helgene. Derfor er det gunstig å prioritere skogstur i våre andre terreng som Kismul og Birkelandsfjell på slike kø-dager.  

Husk at vi alle fullt ut må følge helsemyndighetenes råd for å unngå koronasmitte:                                                                                  Se info på  www.bergen.kommune.no/koronavirus

Kommentarer og annet kan du melde tilbake til oss på fanaturo@gmail.com .

Med ønske om en god tur-orientering i Fana 2020.

Mvh Jan Olav Ormberg. Mob  991 62 863  Fana IL Tur-orientering

ANNEN INFORMASJON:

Bruk gjerne tur-bloggen for all tilbakemelding og spørsmål ifbm. tur-orienteringen.

Alle inviteres til å melde seg inn i orienteringsgruppen i Fana IL: Bruk gjerne følgende link:
http://fanail.no/medlemskap/bli-medlem-orientering