Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Fana IL (Bergen)

sesongen er i gang

OBSPost 24 på Stendafjell er annulert fra vårt tur-O tilbud. Den er/var plassert inne i et beiteområde der det viser seg at den er uønsket.

TUR-O-SESONGEN 2019

Fra 20. august og ut sesongen (15/10-2019) reduserer vi prisen til kr. 100,- for årets Tur-O konvolutt.

I 2019 har vi tur-orientering i følgende områder: Skjold, Smørås, Stendafjell og Havet (ved Kalandseid) - og med kart av aller beste trykkvalitet.

Tur-Orienterings-konvolutten kjøper du på et av våre utsalgssteder

Sport Norge Lagunen,
Intersport Nesttun,
Esso Deli de Luca i Skjoldskiftet, 
Turlaget i Marken, eller
den bestilles fra oss på e-post: fanaturo@gmail.com

Den nedlastbare turpakken fra nettet er også nedsatt til kr 100. Den er betegnet "Fana-Tur-O-Full-Pakke 2019" og inneholder i tillegg de fire kartene, alle de tre blå, røde og svarte spesialturene fra hvert kart. Disse kan lastes ned som pdf-filer og skrives ut i A4 format

Gratis tilbud:
Fotoorienteringen på Skjold kan fritt nedlastes fra nettet i form av tre delkart med grønne poster i A4 format, i tillegg til et forstørret kartblad med 10 enkle (grønne) poster i en barne- og familievennlig løype rundt Bjørnevatn på Smørås.

Vi anbefaler at du registrerer postbesøkene på nettsiden under din private konfidensielle profil som du enkelt oppretter hvis du ikke har den fra før. Da deltar du i en landsomfattende registrering av turorienteringen. På nettsiden kan du åpne og studere tur-O-tilbudet over hele Norge.

Vi håper at enda flere kan være med på den gode aktiviteten som Fana Tur-Orientering tilbyr.


ANNEN INFORMASJON:

Bruk gjerne tur-bloggen for all tilbakemelding og spørsmål ifbm. tur-orienteringen.

Alle inviteres til å melde seg inn i orienteringsgruppen i Fana IL: Bruk gjerne følgende link:
http://fanail.no/medlemskap/bli-medlem-orientering