Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Innspurt tur-o sesongen 2010

Selv om første snøen er falt er det fortsatt mulig med gode sko og klær til å plukke tur-o poster. Postene blir ute til og med søndag 31. oktober, så hvis du mangler noen poster for å oppnå et merke er det bare og ta seg en tur.
Månedens post (postkassen) for september vil også henge ut til og med søndag 31. oktober.
Leder, Tur-O

Herlig tur på Smørås 6. juni

Allerede kl 11,15 var øvre parkeringsplass på Nøttvedt full!
Turen gikk først til post 1 som manglet, men skjermen er nå erstattet med pele så da får den forhåpentligvis stå resten av tur-o sesongen.
Turen gikk videre rundt Bjørnevatnet hvor Smøråsfjelletsvenner har gjort en fantastisk jobb med å rydde i terrenget. Likte særleg at det har ryddet i undervegiasjonen og fjernet en del av de lavere greinene på større trær... det åpner landskapet!

Opphenging av Tur-O 2010 Dyngelandsåsen

I dag 13. april ble alle 20 Tur-O skjermene hengt ut på Dyngelandsåsen. Det tok meg 3,5 time, men så var det jo endel som skulle gjøres på hver post også. Det har vært en vakkert morgon med tør og fin bunn å gå i.... gled dere. Flere av postene ligger i nærheten av utsikspunkter og jeg har tatt bilder fra de i tre forskjellige retninger... Totlandsfjellet i øst, Ulriken i nord og Sotra i vest.