Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Avslutning på Stendafjellet

I nydelig høstvær og med solen midt imot gikk jeg på leting etter de fem siste poster i årets tur-o. Etter de siste ukers regn, var det temmelig blødt og vanskelig å gå. Etter to strevsomme timer, var alle postene funnet. Det er jo bare sjarmerende at beskrivelsene for postene 38 og 39 var byttet om. Da jeg oppdaget det, kom det meg for at dette hadde jeg hørt eller lest før.

Nå vel, sesongen er slutt. Jeg håper o-gruppen får anledning til å oppdatere kartene slik at de til neste år stemer mer med terrenget. Spesielt Halhjem var utfordrene. Jeg har forøvrig liten sans for Ulf Jespersens forslag om å "beskrive" hvordan man finner første post. Det er ikke gitt at alle starter med en spesiell post. Å gi en bedre beskrivelse enn nå er ikke nødvendig, så lenge den stemmer med terrengdetaljen.

Jeg ser frem til nye utfordringer neste år.

Gjengrodde stier på Dyngeland

I dag hadde jeg en interessant rundtur fra S4 via postene 17 til 11. På kartet ser det jo flott ut med med alle traktorveier og stier. I virkeligheten er det meste gjengrodd. For å finne stiene må man ofte ta fantasien til hjelp. Det er kanskje en idé å synfare kartene før neste sesong.

På grunn av at gresset får gro fritt, anbefales gummistøvler, da det mange steder er ganske bløtt.