Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Fin dag på Orrtua

Starta ved S1, tok post 21,26,22,27. Blei litt forvirra av skogsveien i starten, men det gikk fint. Fortsatte rundt Stignavatnet). Her var det så fint i vannkanten på neset før post 35 at det vart ein kopp kaffe. (sjå bilde)
Tok så resten av postane. Skreiv meg inn i Kaland IL sine bøker på Orrtua (post32) og Vardafjell (post 38) før det vart ny kaffekopp på post 24 (denne gongen med niste). Fin tur med nydelig utsikt særleg i øvre delar av terrenget. Skogsveien ved Orrtua er forlenga og går no helt ut av kartet i sør i myra like aust for post 37.

post 48 er på plass

Hei Ulf, kjekt du liker turorienteringen vi har laget.
Post 48 skal være der, og den skal være enkel å finne fra stikrysset like ved. Jeg sjekket alle postene unntatt 48 og 49 i ettermiddag.

I dag har jeg sjekket de 2 siste, og de var på rett plass. Posten er plassert  på et tre 2 meter fra høyeste punkt på kollen. For at den ikke skal være synlig fra stien er skjermen plassert slik at du må helt opp på toppen av kollen for å kunne se den.

Velkommen tilbake neste år.

Hilsen Tommy Sævareid
Fana IL, Tur-O komiteen