Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

TUR-O IKKE PÅ NETT, I LINDÅS

Ønsker du annet terreng enn det du finner i Samnanger? Da kan du på Eikanger ILs turorientering på Baståsenkartet. Som i Samnanger er det mye flott furuskog med lite brake, men mye mindre høydeforskjeller, samt lite myr, bortsett fra noen langsgående myrer og nærmest vannet. Godt oppmerkede løyper i sør.

Se mer her:

http://www.eikangeril.no/

(du må copypaste nettadressen inn i nettleseren/Google hvis den ikke kommer opp som link)
Se nyhetsoppslag eller velg turorientering i venstremenyen.

Området går mot E-39 i sør fra Eikangervåg og østover. Kart kjøpes på Best bensinstasjonen mellom Fyllingsnes og Eikangervåg, dvs nærmere byen. Kartet er gammelt, men sikkert fint å gå tur i annet og ukjent terreng eller for de som vil trene litt.

Jeg går gjerne i skauen utenfor Bergen, ikke så mye kø som i byfjellene.

turstier Kalandseid IL

Se kart nederst på nettstedet

http://kalandseid.no/turstier

Fra Kalandseid skole fører en rødmerket løype rett opp i o-kartet! De har også en turløype som går innom Lyshornet. I dag gikk jeg på en løype de har merket fra veien fra Totlandsveien like før rundkjøringen på toppen og mot Valla forbi Birkelandsfjellet.
Bra at Kalandseidet IL gjør det lettere å finne frem i skogen med godt merkede løyper og at Fana lager o-kart over de samme områdene.