Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

TUR-O INNSPURT 2018

Vi er inne i den siste uka av årets sesong i tur-orienteringen hvor nær 260 personer har besøkt noen eller alle av våre 80 poster. Hittil er det 14 som har klippet på samtlige 80 poster, deriblant også Per Mathismoen som på bildet registrerer post nr. 59 i Floråsen opp fra Myrdalsvatn.

En god andel av våre deltakere er elever på Nordahl Grieg Videregående skole, som bruker tur-orienteringen aktivt i undervisningen. Elevene har lært å bruke kart og kompass. I en praktisk oppgave har de vært på tur i Smøråsen og funnet flere av våre tur-O-poster der, og så skrevet en rapport om dette og dokumentert postene bl.a. ved å registrert disse på nettet.

Vi i Fana holder foreløpig en 28. plass på Norges-rankingen, og med en god innspurt de siste dagene kan vi rykke forbi Lier og Trollelg som ligger like foran oss. Postregistreringen avsluttes førstkommende mandag kveld, den 15. oktober.

Postkassen vår henger fortsatt ved post nr. 57 i Myrdalen, like ovenfor ruinen etter Jonsahytta.

Jan O Ormberg
Fana Tur-Orientering