Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Tur-O Sesongen 2018.

Vi takker alle for som har deltatt på vår turorientering i år. 270 av dere har registrert klipp på våre poster, og vi beholdt 28. plassen på norgesrankingen. Det spennende med denne turaktiviteten at man kommer til små naturperler, utenfor allfarvei, og gjerne med vid utsikt over landskapet, som man ellers ikke ville besøke. For barn på postjakt på tur med foreldre og søsken, gir det stor følelse av mestring å være den første til å se det røde og hvite postflagget der borte mellom trærne. Omtrent som lykke.

Vi takker også alle som har kommentert turene våre under «anmeldelser», og av disse skal vi gjengi denne fra Sigrid:
Det var veldig spennenes. Litt slitsomt. Og så husker jeg at vi fant en dør som var feil, en stein som var stor, en geit som noen hadde saget av hornene på. Og nesten saget av hodet. Det var veldig dumt. Og vi traff på et tårn som het Herr Branntårn, og hadde småbabytenner.

Agnar på 3år har som motto VI GIR OSS ALDRI, og forteller her via bestemor:
Hei. Jeg er 3år, og dette var min andre orienteringstur. Den første var på Orrtua med bestemor. Der gikk vi oss fast i en rotveltskog, men jeg sa til bestemor: Vi gir oss aldri, og så fant vi posten selv om den var flyttet. På Øvsttun var det gøy å finne alle stedene som det var tatt bilder av. Først skjønte vi ikke hvordan vi skulle gjøre det. Vi lette etter et postflagg. men så forsto vi det, og da gikk det veldig bra. Jeg gleder meg til neste tur.

Neste vår kommer vi med nye tilbud, både skogsorientering og fotoorientering.

Hilsen alle oss i Fana Tur-orientering v/ Jan Olav Ormberg