Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – SM09

Edvard vant premie for juli-august.

Familien Gilhus med 7 år gamle Edvard i spissen ble vinner av premie for månedens post. På bildet flankeres han av mor Kristine og far Kristoffer. Vi overrekker Edvard en sykkellykt og Fanas jubileumsbok 2010 til hele familien. Edvard går i 3 klasse nå og synes IKT (data) og KRL (livssyn) er kjekke fag. Også i fjor 2017 skrev han seg inn på listen i tur-O -postkassen, og vant en fin premie og ble presentert på tur-bloggen. Edvard er en munter aktiv fyr som på fritiden er med i speideren på Storetveit og synger i kor i tillegg til å jakte på poster i skogen. Fra årets postleting på Smøråsen husker han særlig godt det høye gresset ute i terrenget, noe som ofte krevde høye kneløft, og alle froskene de møtte på i Myrdalen. Spennende saker. Bildeorientering på Øvsttun falt også i smak synes Edvard. Neste år møter vi sikkert familien syklende på foto-tur orientering, hvor Edvard viser vei med ny skarplysende lykt på sykkelen.  

Jan Olav Ormberg
Fana tur O.

Månedens post Smøråsen Juli/august 2018

Ved post 9, en stein i en nordvestvendt skråning i Smøråsen, finner du nå postkassen med navnelisten. Den blir værende der helt til utgangen av august. Du finner posten i skråningen like nedenfor hovedveien opp til Smøråsgårdene. Som du ser på bildet vokser det frodig i denne solvendte lia. Selv om du har vært på post 9 tidligere, anbefaler vi enda en tur opp dit. Vegetasjonen og opplevelsen er en helt annen, selv nå under sommertørken, enn tidligere i april og mai. MVH Fana Tur-O, ved Jan O Ormberg

PS
Moltevarselet på Orrtua (rundt post 31) kan herved bekreftes. DS