Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – MY57

Premie for innskriving månedens post september-oktober 2018

Her er Laura Välimaa og Øyvind Stavenes på Skeie med premien for innskrivingen i navnelisten på post 57 i Myrdalen – Fanas flotte jubileumsbok fra 2010. Laura og Øyvind er to av de tre som skrev seg på listen for denne perioden. De har vært aktive i Fanas turorientering i flere år nå, og synes at noe av det fine med denne aktiviteten er at de kommer ut i naturen til steder og terrengdetaljer som de ellers kanskje naturlig ikke ville oppsøke. Selv i et område som Smøråsen finnes det idyller litt ut fra allfar-stien som man kanskje bruker på tur ukentlig. Mens Øyind også liker løpeturer i skog og mark, foretrekker Laura sykkelturer rundt i bydelen. Vi takker begge to for innsatsen og ønsker velkommen tilbake til ny sesong i 2019.
For Fana Tur-O
Jan Olav Ormberg

Månedens post Myrdal sept/oktober 2018

Postkassen med navnelisten finner du nå i Myrdalen ved post 57. Det er den nordligste posten på kartet, og er lett tilgjengelig opp fra grusveien. Opp fra stien ved Jonsahytta-ruinen er den letteste oppgangen til posten ved en myr-pytt. Det er flott utsikt sør over Myrdalsvatn mot boligområdet Bjøllebotn – som vist på bildet her. Skriver du deg inn på navnelisten kan du ved trekningen vinne flotte premier. God tur i Myrdalen.
Mvh Jan O Ormberg, Fana Tur-O