Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

PREMIERING - MÅNEDENS POST SEPT/OKT

ÅRETS SISTE PREMIERING FOR INNSKRIVINGMÅNEDENS POSTPOST 1 PÅ SMØRÅSEN
Bildet viser tre av de fire som har vunnet premier for besøket på sesongens siste månedens post (september/oktober). Det var post 1, helt sør på Smøråsen, ned mot Hamre bro.
De tre er Even Færevåg, 9 år, flankert av søsteren Emalie (11) til venstre og venninnen Karoline Kvingedal (11) til høyre.
Det er far til søsknene, Vidar Færevåg (den fjerde), som har fått være med denne flotte trioen på vår tur-orientering i deres første sesong. Konvolutten med alle kartene kjøpte de på Sport Norge på Lagunen.

Ungene synes det er veldig kjekt å finne poster på tur-O. De forteller at: Vi ble overasket av en hjort ved post 44 på Smøråsen. Tur-O er et veldig bra tilbud, da kommer vi oss ut på tur i områder vi ellers ikke ville ferdes i. Når vi er på tur leter vi også gjerne etter Geocatcher i nærheten, skyter far inn.

Av andre kjekke aktiviteter så deltar Karoline på håndball og dans. Også Emalie spiller håndball mens Even går på speideren.

Vidar forteller at han selv ikke løper orientering foreløpig, men kan tenke seg å prøve det en gang, særlig siden bedriften hans har en egen O-gruppe. Han foreslår å videreutvikle turorienteringsappen. For eksempel hadde det vært fint å kunne laste inn kjøpte papirkart og registrere postene med QR kode.

Vi takker for bidraget, og håper alle koser seg med premiene; en sprakende fargerik sittepute, et kompass og den gode gamle Fana-boken fra 2010.