Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – ST24

Annullering av post 24.

Etter å besøkt høydepunktet for post 24 i dag, har vi likevel besluttet å annullere. Vi antar at grunneier ikke var særlig begeistret for trafikk inn på beitemarken.

Redigering av innlegg og post 24

I øvre høyre hjørne av innelgget ditt ser du et “blyant”-symbol, og via dette kan du korrigere og publisere på nytt.

Kyr liker neppe smaken av våre plastkjermer, så vi tror noen bevisst har fjernet posten. Post 24 blir derfor annulert.

Mvh
Jan O Ormberg
Fana tur O

Ut på tokt til posten som var..forsvunnet

Det ble en hyggelig start på orienteringsturen. Jeg fant greitt postene 49 og 50 og solen tittet fram. Utsikten fra post 49 var flott. Så vandret jeg stien nedover fra post 50. Etter behagelig vandring på det som jeg antar var en gammel vei, kom jeg ned til en port, og innenfor sto kyr og okse med svært lange horn. Jeg lurte meg forbi langs kanten av jordet. Dette skulle straffe seg. Plutselig forsvant støvel ned i våt myr, og jeg lå langflat i sumpen. Dette gjentok seg flere ganger, men jeg fikk hver gang dradd beina opp og kom til slutt over jordet. Så bar det opp berget som sto merket på kartet. Det var ikke helt enkelt å komme rundt og under og over gjerdene som var satt opp for å holde buskapen på plass, og muligens turorientererne ute, men snart var jeg på høydepunktet hvor posten nok har vært. men bare trådene hang igjen. Det lå kuskitt rundt omkring, så de har vært der, og kanskje har den røde fargen fristet eller provosert dem. Uansett, posten var ikke å se. Jeg ble glas over å høre at ikke bare jeg har leitet forgjeves. Nå er det tid for et bad, og så skal V