Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

PREMIERING OG TUR-MERKE FOR 2020

Vi tar sikte på å sende en hyggelig påskjønnelse til den yngre generasjon for deltagelse i årets tur-O 2020.
Dessuten deler vi ut merker i gull/sølv/bronse til verdige vinnere. På egen profil kan du se om tur-poengene dine kvalifiserte til merke. Siden det ikke er alle som vil ha, ber vi om melding innen 8. november 2020 fra alle som ønsker tilsendt merke.
Mvh Fana tur-O

TUR-O-SESONGEN 2020 I FANA ER OVER

TUR-O-SESONGEN 2020 er over men postkoder/klipp kan fortsatt registreres til og med 20 oktober mens vi nå starter å ta inn de 80 postskjermene fra skogen.

Vi er strålende fornøyd med årets sesong, at 446 personer – fra 2 til 90 år – har vært på skogstur og funnet de oransje/hvite postskjermene og studert og valgt riktige postbilder fra fotoorienteringen. Salget av konvolutter med kart er mer enn doblet. 

Vi satser på et like godt tur-tilbud i 2021. Vi kommer bl.a. tilbake til Totland/Fanahytten, Slåtthaug og Skjold. 

Tusen takk til alle for innsatsen og bidraget. 

Hilsen Fana IL Turorientering v/ Jan O Ormberg

Birkelandsfjell: Ingen parkering i Bjøllebotn.

I boligområdet Bjøllebotn, startsted S1 for Birkelandsfjell, er det kun beboer-parkering, dvs. ingen gjesteparkering, Turgåere som ankommer med bil, bes derfor parkere nede ved Myrdalsvatn, eller starte fra S2/S3 på Fjellbirkeland. Start S1 fra Bjøllebotn når du også med skyssbuss 71 fra holdeplassen Bjøllebotn – kun 5 minutts gange.

VINNER AV NOF's TUR-KONKURRANSE I PINSEN

NOF har kåret Arvid Ytterstad fra Heggedal som verdig vinner av tur-O-konkurransen. Han travet 130 km og besøkte 201 poster på de tre dagene. Se mere her: http://orientering.no/nyheter/201-tur-o-poster-og-130-kilometer-i-skogen-i-pinsen-gir-gavekort-fra-noname/

Av våre lokale deltakere har vi gleden å premiere Ragnhild Lie Anderson og datteren Jofrid som er 12 år, med en hodelykt og Fanas jubileumsbok fra 2010, se bildet. Ragnhild og Jofrid har virkelig fått teken på tur-orientering i vår og har vært innom alle årets Fana-poster. I selve pinsehelgen besøkte de 11 av postene, men klippet for hele 110.
Ragnhild er trener for friidrett i Bjarg, og liker selv fotturer. Jofrid har i denne tur-o-perioden lært seg å bruke kart og kompass. Hun er aktiv med håndball og friidrett og liker spesielt godt gym og matematikk på skolen.
Vi gratulerer med premier og ønsker fortsatt flotte opplevelser på skogsturer.

I tillegg premierer vi Joakim Garmann som klippet 16 poster for Fana i pinsehelgen, følg med – følg med..

Jan O Ormberg
Fana Tur Orientering

PINSEKONKURRANSE

Pinsekonkurranse::
NOF har i kveld tillyst en konkurranse som går ut på å besøke og registrere flest mulig tur-o-poster i løpet av kommende helg, dvs. fra lørdag 30. mai til og med mandag 1. juni. Vinneren utropes tirsdag 2. juni. Les mer på http://www.orientering.no/nyheter/den-som-tar-flest-tur-o-poster-i-pinsen-vinner-gavekort-fra-noname/
Med ønske om god postjakt og pinsehelg fra Fana IL Tur-orientering..v/ Jan Olav Ormberg