Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Spennede sesong

På en helt alminnelig ettermiddagstur over Birkelandsfjellet gikk vi rett på en post (ved en benk). Det var en påminnelse om at ny sesong var i gang, og at vi må få tak i årets konvolutt. Gleder meg til å jakte poster nok en gang. I fjor eller forfjor var ungene ivrige på fotojakt rundt Øvsttun, håper de får interesse for skogen i år. Hilsen en som har vært med mange år (men ikke hvert år), og som aldri har klart å plukke samtlige poster – enda.

Myr, skrent og kratt

Vi vil si tusen takk til gruppen som står bak turorienteringsopplegget til Fana IL Nå har vi gått turer på Birkelandsfjellet annenhver dag i påsken – vi trengte hviledager innimellom. Vi har hatt fire ulike start- og sluttpunkt for turene, og blitt godt kjent i myrene og granskogene. På en hviledag syklet vi på ukjente veier på Hop, kjekt som avveksling. Og i dag har vi vært på Kalandseidet-Kismul og gått i myrene der. Forandring fryder… :) Vi traff ett menneske og to hjorter i skogen. Takk for en karantene-vennlig hobby! En av ungene mine har lært seg kompassbruk denne uken (det var på tide!), samtidig som kartforståelsen øker og løypevalgene blir bedre dag for dag. Vi koser oss ute i skogene!