Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Årets turorientering 2021 er avsluttet.

Hei alle.
330 av dere har i år registrert 13968 besøk på våre tur-O-poster i Fanabygden. Takk til dere, og til alle andre som har funnet tur-poster uten å registrere koder. Det viktigste med turorienteringen er å få folk i aktivitet og ut på tur i skog og gatelangs i våre boligområder.

MERKE I årets sesong klarte hele 26 av dere å finne samtlige poster. 55 deltakere klarte gull-, 17 sølv-, og 34 bronsemerket. De av dere som ønsker merke (gull/sølv/bronse) for årets sesong må melde tilbake til fanaturo@gmail.com for få det tilsendt. For barn under 16 år er merket gratis, mens for de over 16 år koster det kr 30 som kan betales til VIPPS nr 123 672 (Fana IL Orientering). På din egen profil kan du se om du oppnådde nok poeng i 2021 til få deltagermerket.

PREMIERING. Adele Arnesen 8 år, Frida Waage Wærnhus 14 år og Kim Henrik Eriksen 25 år er de tre heldige vinnerne av hver sin hengekøye «Ticket to the moon-compact» gitt oss fra INTERSPORT (en av Fanas hovedsponsorer). To gavekort á kr 500 fra SPORT NORGE – Lagunen går til Karen Tvedt 45 år og Vemund Sirevaag 41 år. Vinnerne blir kontaktet.

NESTE SESONG 2022 satser vi på nye poster i nye terrenger i Fana, og nytt blir det at QR koden på postskjermen blir postspesifikk. Det betyr at hver postkode registreres direkte inn på den personlige profilen på turorientering.no når QR koden skannes.

Igjen stor takk til alle for innsatsen og for bidraget til vår tur-orientering. Vel møtt til ny turfrisk i 2022. 

Med hilsen fra

Fana IL turorientering v/ Jan O Ormberg

POSTER 81 og 166

Hei alle. De to postene er nå hengt ut på nytt. Takk for tilbakemelding. Det er 4 uker igjen av sesongen. God helg fra Fana tur-o v/Jan O Ormberg

Post 81Smøråsen.

Vi rykker nå ut og setter opp ny postskjerm post 81. Har du vært der forgjeves, send en e-post så får du koden. Mvh Jan o Ormberg- Fana tur-o

PREMERING FOR DELTAGELSE I ÅRETS TUR-ORIENTERING I FANA.

Sports-kjeden INTERSPORT er en av Fana Ils hovedsponsorer, og deres avdeling på Lagunen har bevilget oss tre flotte hengekøyer av typen «Ticket to the moon – compact» til utdeling til dere som har deltatt.

Tilsvarende har vi mottatt 2 gavekort á kr 500 fra SportNorge på Lagunen.

De heldige vinnerne av disse fem premiene trekkes ut blant dere som har deltatt og registrert minst én av våre 157 poster på årets turorientering i 2021.

Både INTERSPORT og Sport Norge på Lagunene selger våre kart-konvolutter, noe vi setter stor pris på.

I tillegg vil vi hedre og premiere barn som har deltatt på turorienteringen.

Mvh Fana Turorientering,
v/ Jan O Ormberg

Høstpriser på Turkart i Fana

NEDSATTE PRISER FOR ÅRETS TURKART
Vi har innført generøse nedsatte høstpriser, som følger:
Kartkonvolutt – 7 kart – utsalgssteder: kr 100.
7 kart nedlastet fra nett: kr. 50.
Enkeltkart (fem stk): kr. 25/kart.
De to kartene Paradis-Midttun er fortsatt gratis.
Papirkart i konvolutt kan fortsatt skaffes hos SportNorge og Intersport på Lagunen, Esso Skjoldskiftet og hos Bergen Turlag i Marken.
Er de utsolgt tar du kontakt med oss via fanaturo@gmail.com
Mvh
Fana IL Turorientering
v/ Jan O Ormberg

FANAs KLUBBMESTERSKAP Orientering på Fanahytten 17 juni kl. 18.

Har du lyst å prøve et ekte orienteringssløp? Nå får du sjansen når vi i Fana Orientering inviterer alle turglade til klubbmesterskap på Totland/Fanahytten torsdag 17. juni fra kl. 18. Se på hjemmesiden: https://eventor.orientering.no/Documents/Event/28853/1/Innbydelse
Det tilbys fire løyper Nybegynner 1,4 km, C-løype 1,9 km, B-løype 2,9 km og A-løype 4 km. N- og C-kartene blir tilgjengelig i løpsbasen Eventor onsdag kveld.

Det er fri-start mellom kl 1820 og 1900. A-løypen har fellesstart kl. 1830. Vi låner deg tidtakerbrikke og kompass om du trenger.

Frister dette melder du deg senest onsdag kveld, Jan Olav Ormberg tlf 9916 2863 eller e-post til jan.ormberg@gmail.com

Hilsen
Fana Turorientering
v/ Jan Olav Ormberg

Tur-Sesongen 2021

Vi er allerede fem uker ut i årets tur-O-sesong og noterer gledelig167 deltakere som til sammen har registrert 5400 postbesøk. Fortsatt er det 6 måneder igjen av sesongen. Vi anbefaler også at dere prøver stolpejakten i Bergen Sør der vi samarbeider med Bjarg, Gneist, Kalandseid og Smørås Idrettslag.

Vi har mottatt bekymringsvarsel om løshunder på Solbakkefjell og i Hausdalen. Pass derfor på å overholde båndtvang-plikten når du går på tur i våre skogsområder. Hunden skal ikke gå løs !!

Med ønske om en fortsatt aktiv tur-sesong fra
Fana IL Turorientering
v/ Jan O Ormberg